Hastanemizin durumu her geçen gün iyiye gidiyor

Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Kays Ünal, Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Cengiz Kalkan ve Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Cengiz Becerir ile birlikte Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde bir basın toplantısı düzenleyerek hastane hakkında bilgiler verdi

Hastanemizin durumu her geçen gün iyiye gidiyor
09 Ağustos 2017 Çarşamba 10:34

KENDİNİ TANITTI
Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Kays Ünal, Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Cengiz Kalkan ve Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Cengiz Becerir ile birlikte Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde bir basın toplantısı düzenleyerek hastane hakkında bilgiler verdi. Toplantıya kendini tanıtarak başlayan Başhekim Ünal, “Göreve yeni geldiğim için tanışmak, kendimi tanıtmak, hastanemizde yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmak amacıyla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Kendimden bahsedecek olursam 1981 yılında İstanbul’da doğdum. Eğitimlerimi de İstanbul’da aldım. Tıp eğitimimi Marmara Üniversitesi’nde, uzmanlık eğitimimi ise Uludağ Üniversitesi’nde tamamladım. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ortopedi uzmanı olarak görev yaptım. 1,5 aydır da buradayım.” dedi.
GÜNDE 4 BİN 300 HASTAYA HİZMET VERİLİYOR
Hastanenin 1 yıllık bir hastane olduğunun altını çizen Ünal, “Toplamda 31 bin 700 metrekare kapalı, 53 bin 923 metrekare de açık alana sahip. Hastanede 204 yatak, 55 poliklinik bulunuyor. Yoğun bakımda 24 yatak; hastanede 47 hekim ve toplam 615 çalışan var. Ocak ayında 75 bin, Mart ayında 84 bin hastaya hizmet verildi. Ciddi rakamlarda hizmet veriyoruz. Hastane açıldığından beri toplam 863 doğum yapıldı. Evde sağlık hizmetimiz var, diyaliz merkezimiz var, toplum ruh sağlığı merkezimiz var. Beyin cerrahisi günde 120-130 hastaya hizmet veriyor. Dahiliye, 7 Ağustos günü 420 hastaya hizmet verdi. Günlük toplam 4 bin 300, acilde ise 1000 hastaya hizmet veriliyor.” açıklamasında bulundu.
ESKİYE GÖRE DAHA İYİ DURUMDAYIZ
Çerkezköy’ün önemli bir sanayi bölgesi olduğuna dikkat çeken Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Kays Ünal, “Burası sürekli göç alan bir bölge. Tüm dinamikleri ona göre düzenlemek gerekiyor. Biz her gün daha iyi ne yapabileceğimiz üzerine çalışıyoruz. Bir problemle karşılaştığımızda hemen çözüm üretmeye çalışıyoruz. Hastanemizin durumu her geçen gün iyiye gidiyor. İnşallah daha da iyi olacak. Şu an eski haline göre daha iyi durumdayız.” diye konuştu.
DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Başhekim Ünal’ın ardından açıklamalarda bulunan Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Cengiz Becerir, “Burası her geçen gün daha fazla göç alıyor. Haliyle beklentiler de yükseliyor. Biz de bu beklentilere sağlık olarak cevap vermeye çalışıyoruz. Hastaneye gelen 100 hastanın 30’u acile geliyor.” dedi. Özellikle yeni binaya geçildiği için insanların beklentilerinin daha da arttığını dile getiren Becerir, “İdeale ulaşmak için daha çok çalışacağız. Sizler de çıtanın daha da yükseldiğini göreceksiniz. Böyle bir bölgede, bu kadar çok insana hizmet vermek kolay değil.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali - 7 yıl önce
O hastane 1 yılık bir hastane falan değil doktor. 1 yıl önc binası yenilendi ama orası yıllarca saraydan vizeden gelenleri ağırladı önce sgk hastanesiydi sonra devlet oldu sonra yıkılıp yeniden yapıldı.
Avatar
Şeref - 7 yıl önce
Yorum yazamiyacaksak bu sütun niye var