İrmet, TEKSİF’le sözleşme yeniledi

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ile Türkiye Tekstil, Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çerkezköy Şubesi arasında, sendika üyeleri ve 1. dereceden akrabalarının hastane imkanlarından ayrıcalıklı olarak faydalanabilmelerini sağlayan sözleşme yenilendi

İrmet, TEKSİF’le sözleşme yeniledi
08 Kasım 2017 Çarşamba 11:47

ÇERKEZKÖY ŞUBESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ TEKSİF
Çerkezköy Şubesi’nde gerçekleşen imza törenine TEKSİF Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan,  Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Dilek Burçin Biçer ve Kübra Keskin Işık katıldı.
DERNEK ÜYELERİ VE 1. DERECEDEN AKRABALARI FAYDALANACAK
TEKSİF Çerkezköy Şube üyeleri ve 1. dereceden akrabalarının Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanmasını öngören anlaşmanın yenilenmesinin ardından konuşan yetkililer, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.