İrmet ve TSD anlaşma yeniledi

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ile Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kapaklı Şubesi arasında, dernek üyeleri ve 1. dereceden akrabalarının hastane imkanlarından ayrıcalıklı olarak faydalanabilmelerini sağlayan anlaşma yenilendi

İrmet ve TSD anlaşma yeniledi
29 Haziran 2016 Çarşamba 16:16

TSD KAPAKLI ŞUBESİ’NDE İMZALANDI
 
TSD Kapaklı Şubesi’nde gerçekleşen imza törenine TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Ayşe Akgün ve Füsun Özcan ile dernek üyeleri katıldı.
 
DERNEK ÜYELERİ VE 1. DERECEDEN AKRABALARI FAYDALANACAK
 
TSD Kapaklı Şube üyeleri ve 1. Dereceden akrabalarının Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanmasını öngören anlaşmanın ardından konuşan yetkililer, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.
 
“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
 
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi olarak engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini dile getiren Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Ayşe Akgün, “Sözleşmemizin tarihinin yaklaştığını gördük ve güzel bir ziyaretle sözleşme yenilemek istedik. Dernek üyelerinizin ve birinci dereceden akrabalarının faydalanabileceği anlaşmamız şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.
 
“ÜYELERİMİZ HASTANENİZDEN ÇOK MEMNUN”
 
TSD Kapaklı Şube üyelerinin Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nden çok memnun olduğunu dile getiren TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, “Bizim şubemizde toplam 330 üyemiz var ve hastanenizin hizmetlerinden yararlananların hepsi de sizden çok memnun. Hastanenin içinde bizi bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. Gittiğimiz her bölüme refakat ediyorlar. Size, hastane yönetiminize ve çalışanlarınıza çok teşekkür ediyorum. Anlaşmamız üyelerimize, birinci dereceden akrabalarına ve sizlere hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.