İrmet’te Estetik ve Güzellik Merkezi yenilendi

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Estetik ve Güzellik Merkezi yenilendi. Yenilenen birimde Uzman Estetisyen ve Kalıcı Makyaj Uzmanı birçok uygulamada hizmet vermeye başladı.

İrmet’te Estetik ve Güzellik Merkezi yenilendi
01 Ağustos 2018 Çarşamba 11:20

MEDİKAL ESTETİK AMELİYATSIZ YAPILIR
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi yetkilileri, yenilenen Estetik ve Güzellik Merkezi hakkında yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Günümüz şartlarında hızlı yaşam, stres, yoğun iş temposu, yorgunluk ve sigara kullanımı gibi belli başlı etkenler cildin zaman içinde eski görünümünü kaybetmesine sebep olur. Cildin solgun, mat ve cansız görünümü kendimizi bakımsız ve yorgun hissetmemize neden olmaktadır.

Tıp bilimi, dış görünüşü olumsuz etkileyen ve anlaşılır bir şekilde birçok kişi için önemli bir estetik problem haline gelen bu durum için çeşitli çözümler sunmaktadır.

Medikal estetik uygulamalarında, kişilerin dış görünüşleriyle ilgili sıkıntıları gidermek adına yapılacak işlemler, herhangi bir doku kesilmeden, başka bir deyişle ameliyatsız yapılır.

SIK TERCİH EDİLEN İŞLEMLER
Kişinin görünüşünü daha estetik bir hale getirmek üzere yapılan uygulamalar, çoğunlukla deri altına yapılan enjeksiyonları içerir. Yaş ilerledikçe etkisini iyice gösteren kırışıklıklara karşı dolgu malzemeleri ile uygulanan kırışıklık tedavisi, cilt üzerindeki yıpranmış tabakayı soyarak dökme işlemi olan kimyasal peeling; selülit, bölgesel zayıflama ve saç dökülmesine yönelik mezoterapi uygulamaları, vücuttaki istenmeyen tüylere karşı uygulanan lazer epilasyonları ve cilt çizgilerini hafifletmek veya azaltmak amacıyla yapılan botoks uygulamaları, sık tercih edilen işlemlerden bazılarıdır.

BİRÇOK UYGULAMADA HİZMET VERİYOR
İrmet Hospital yenilenen Estetik ve Güzellik Merkezinde Uzman Estetisyen ve Kalıcı Makyaj Uzmanı ile birçok uygulamada hizmet vermeye başladı.

İrmet Hospital Estetik ve Güzellik Merkezinde; Cilt Bakımı, Innofacial Vakumlu Cilt Temizliği, Dermapen, Mezolifting, Mezoterapi, P.R.P, Anti-aging Bakımlar, Akne, Leke Tedavileri ve Kırışıklık gibi birçok cilt sorununa, cilt tipine yönelik bakım ve uygulamalar yapılmaktadır.

SAĞLIKLI BİR CİLT İÇİN
Daima genç ve bakımlı görünmek sağlıklı bir cilt ile başlar. Akne, komedon, gözenek genişliği, kırışıklık, yağ butonları ve lekeler cildin kalitesini düşürür.  Genel temizlik ve bakım yapılmadığı sürece cilt kısır döngüye girer ve iyileşemez. Genel bir cilt analizinden sonra medikal cilt bakımları anti-aging kürler, dermapen seansları, vitamin kürleri gibi işlemler ve düzenli seans aralıkları ile cilt toparlanmaya başlar.
KALICI MAKYAJ
Bunun yanında özellikle kadınların hayatını kolaylaştıran; Kalıcı Makyaj, Microblading Kıl Tekniği Kaş, Dudak Pigmentasyonu, Kalıcı Eyeliner, Deepliner, İpek Kirpik, Kirpik Liftingi gibi son dönemin popüler uygulamalarını da İrmet Hospital’da Uzman Estetisyenler eşliğinde yapılabilmektedir.

Medikal makyaj uygulamalarında da hizmet veren İrmet Hospital; saç simülasyonu ve meme başı simülasyonu (Areola Pigmentation) gibi hem görsel hem psikolojik olarak rahatsızlık veren görüntüyü kamufle ederek sosyal hayatın akışında motivasyonunuzu yükseltmektedir.

SAÇ SİMÜLASYONU
Son yıllarda ortaya çıkan ve saç dökülmesi yaşayan birçok kişinin ilgisini çeken saç simülasyonu, kafa derisine uygulanan bir dövmedir. Özellikle saçkıran, saçlı bölgede seyreklik ve eksiklikleri kamufle ederek similasyon o bölgenin saçlı görünmesini sağlar.

Meme ucu simülasyonu meme cerrahisi geçirmiş olan kişilerin meme uçlarının görünümünün düzeltilmesi amaçlanır. Bu aynı zamanda kişinin benlik saygısını geliştirmek açısından da psikolojik açıdan da faydalıdır. Özel makine ve boyalarla meme ucu kozmetik olarak taklit edilerek kalıcı bir meme ucu ve areola görünümü yaratılır. Bu şekilde hasta geçirmiş olduğu meme cerrahisi sonrasında göğsündeki kötü görüntüden ve meme başı yokmuş hissinden kurtulmuş olur.

BUZ LAZER EPİLASYON
Hemen hemen her yerde yaygın olarak kullanılan buz lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerinizden kolayca kurtulabilirsiniz. Her mevsimde uygulanabilen, bütün kıl tiplerine uygun olan, seans süresini neredeyse yarıya indiren bir tekniktir.

Kadınların hatta erkeklerin bile en büyük sorunlarından birisi olan istenmeyen tüylerden kurtulmak buz lazer epilasyon ile mümkün. Özellikle diğer epilasyon türlerine göre atış hızı ve uygulanış tarzı bakımından diğerlerine oranla daha geniş açı ile yüzeyleri etkilemesi bakımından en çok tercih edilen yöntemdir. “
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.