İrmet’te, tüp bebek konulu seminer düzenlendi

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi, İstanbul Tüp Bebek Merkezi ve Yunanistan Aleksandrapoli Üniversitesi işbirliğiyle ‘Tüp Bebek Kimlere Uygulanır?’ konulu bilgilendirme seminerine ev sahipliği yaptı.

İrmet’te, tüp bebek konulu seminer düzenlendi
30 Ekim 2017 Pazartesi 15:59

TÜP BEBEK TEDAVİLERİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ
İstanbul Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları Op. Dr. Aret Kamar, Op. Dr. Nurettin Türktekin, Op. Dr. Çağdaş Aslan'ın konuşmalarını gerçekleştirmelerinin ardından, Aleksandrapoli Üniversitesi Üreme Endokrinolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nikos Nikolettas da Yunanistan'da ki Tüp Bebek tedavileri hakkında bilgiler verdi.
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Seminere katılan kişilerin soruları doktorlar tarafından yanıtlandı. Konuşmacılara plaket ve çiçekleri takdim edildikten sonra Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Jin. Op. Dr. Ahmet Türker tarafından kendilerine teşekkür edildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.