İrmet’ten çiftçilere indirimli sağlık hizmeti

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ile Çerkezköy Ziraat Odası arasında protokol imzalandı. Yapılan anlaşmaya göre Ziraat Odası üyeleri hastane imkanlarından bundan sonra indirimli fiyatlardan yararlanacak

İrmet’ten çiftçilere indirimli sağlık hizmeti
15 Haziran 2016 Çarşamba 12:42

PROTOKOL İMZALANDI

Çerkezköy Ziraat Odası binasında düzenlenen protokolde Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim Yöneticisi Ayşe Akgün ve Füsun Özcan tarafından hazırlanan protokolü imzaladı. İmza töreninin ardından hastane yetkilileri, Ziraat Odası’na hediye verdi. Protokol kapsamında odaya üye çiftçiler belgelerini göstererek hastane imkanlarından indirimli olarak yararlanacak.

PROTOKOLÜN DETAYLARI

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ve Çerkezköy Ziraat Odası arasında imzalanan protokol kapsamında Çerkezköy Ziraat Odası üyelerine ve oda üyelerinin birinci dereceden akrabalarına indirim uygulanacak. (Çerkezköy Ziraat Odası üyelerinin hastane sistemine girişi yapılırken alınacak olan 12 TL’lik katılım ücretini Çerkezköy Ziraat Odası karşılayacak.)

Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.