İrmet’ten Kömürköylüler Derneği'ne ayrıcalık

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ile Kömürköylüler Derneği arasında, dernek üyeleri ve 1. dereceden akrabalarının hastane imkanlarından ayrıcalıklı olarak faydalanabilmelerini sağlayan sözleşme imzaladı

İrmet’ten Kömürköylüler Derneği'ne ayrıcalık
02 Aralık 2017 Cumartesi 11:52

SÖZLEŞME İRMET’TE İMZALANDI
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde gerçekleşen imza törenine Kömürköylüler Derneği Başkanı Seyfi Özgerçek ile Hastane Kurumsal İletişim Uzmanları Gamze Öztürk, Dilek Burçin Biçer ve Kübra Keskin Işık katıldı.
DERNEK ÜYELERİ VE 1. DERECE AKRABALARI FAYDALANABİLECEK
Kömürköylüler Derneği  üyeleri ve 1. derece akrabalarının Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanmasını öngören anlaşmanın imzalanmasının ardından konuşan yetkililer, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.