İrmet’ten sürücülere tansiyon ve kan şekeri ölçümü

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi yetkilileri Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret ederek, hem kooperatif üyeleri ve 1. dereceden akrabalarının faydalanabileceği indirim anlaşmasını imzaladı hem de kooperatifte bulunan sürücülerin tansiyon ve kan şekeri ölçümlerini gerçekleştirdi.

İrmet’ten sürücülere tansiyon ve kan şekeri ölçümü
23 Temmuz 2016 Cumartesi 14:11



İNDİRİM ANLAŞMASI İMZALADILAR

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde gerçekleşen programa Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat ile Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Ayşe Akgün ve Füsun Özcan katıldı.

ÜYELER VE 1. DERECEDEN AKRABALARI FAYDALANABİLECEK

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar  Kooperatifi üye ve 1. dereceden akrabalarının Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanmalarını öngören anlaşmanın imzalanmasının ardından konuşan Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Sorumlusu Ayşe Akgün, “Sizin ve üyelerinizin yapmakta olduğu iş gerçekten çok ağır ve stresli bir iş. Ekibimizle yaptığımız toplantılarda Kooperatif üyelerinize ne gibi imkanlar sunabileceğimizi düşündük ve Kooperatifinizi ziyaret edip sürücülere tansiyon ve kan şekeri taraması yapmamızın faydalı olacağını gördük.” dedi.

“MESLEĞİMİZ AĞIR VE RİSKLİ BİR MESLEK”

İmzalanan anlaşmanın Kooperatif üyeleri ve 1. Derecedenakrabalarına sağlayacağı kolaylık ve gerçekleştirilecek olan tansiyon ve kan şekeri taraması hakkında görüşlerini  bildiren Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, “Mesleğimiz ağır ve riskli bir meslek. Hastaneler ve doktorlarımız herkesin olduğu gibi bizlerin de olmazsa olmazı fakat sürücülerimiz hastaneye gidip kontrol yaptıracak zaman bulamıyorlar. Buraya gelip bu kontrolleri yapmanız çok güzel. İnşallah üyelerimizin tansiyon ya da kan şekerleriyle alakalı bir sorun çıkmaz fakat çıkarsa da umarım bugünden sonra mevcut rahatsızlıklarının üzerinde dururlar.” dedi.

TANSİYON VE KAN ŞEKERİ ÖLÇÜMLERİ YAPILDI

Taraflar birbirlerine anlaşmanın hayırlı olması dileklerini ilettikten sonra Kooperatif üyelerinin tansiyon ve kan şekeri ölçümleri gerçekleştirilerek, değerlerinde anormallik olan üyelere tavsiyelerde bulunuldu.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.