İstenmeyen kilolarınıza İrmet’le ‘Dur’ deyin

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dyt. Burcu Akca, hastaneye kazandırılan ‘Power Plate’ isimli fitness cihazı hakkında bilgiler verdi. Cihazın, özellikle spor yapmaya zamanı olmayan bireylerin kısıtlı zamanlarını çok verimli bir şekilde geçirmelerini sağladığını kaydeden Dyt. Akca, “Cihazımız 15 dakika kullanıldığında, 1 buçuk saat fitness yapılınca gerçekleşen etkiyi sağlıyor. Böylelikle yağ yakımı hızlanıyor ve vücut kendini toparlamaya başlıyor” ifadelerini kullandı

İstenmeyen kilolarınıza İrmet’le ‘Dur’ deyin
11 Nisan 2017 Salı 14:06

KİLO VERMEK VE SIKILAŞMAK ADINA BAŞARILI SONUÇLAR ALABİLİRSİNİZ
Hastaneye alınan Power Plate isimli fitness cihazının kilo vermek ve sıkılaşmak adına başarılı sonuçlar aldırdığını kaydeden Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dyt. Burcu Akca, Power Plate’in çalışma mantığını ve kullanıldığı takdirde edinilecek kazanımları şu şekilde aktardı:
1 AYDA 4 – 5 SANTİMETRE İNCELİN
“Cihaz, yaydığı titreşimle kaslarımızı çalıştırıyor ve böylelikle de yağ yakımı hızlanıyor. Bölgeye yönelik hareketler yapıldığı zaman o bölgedeki incelmeyi sağlıyor. Seanslara düzenli olarak katılım sağlandığında, örneğin karın bölgesinde 1 ayda 4 – 5 santimetre incelme görülüyor.
1 BUÇUK SAATLİK SPOR ETKİSİNİ 15 DAKİKAYA SIKIŞTIRIYOR
Diyet ve sporu ayrı ayrı düşünemeyeceğimiz için uygun diyetle kullanıldığında çok güzel sonuçlar veriyor. Özellikle spor yapmaya vakti olmayan bireylerin bu cihazla zamanlarını çok verimli bir şekilde değerlendirdiklerini görüyoruz. Cihazımız 15 dakika kullanıldığında, 1 buçuk saat fitness yapılınca gerçekleşen etkiyi sağlıyor. Böylelikle yağ yakımı hızlanıyor ve vücut kendini toparlamaya başlıyor.
İNCELME VE SIKILAŞMA GERÇEKLEŞİYOR
Power Plate kullanımı için hastanemize başvuran hastalarımıza haftada 15’er dakikalık 3 seans öneriyoruz. Seanslarımız düzenli olarak takip edildiğinde kilo verilmemiş olsa bile, çalıştırılan bölgeyi mezura ile ölçtüğümüzde incelme ve sıkılaşmanın gerçekleştiğini görüyoruz.”
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.