Kadın hastalıkları ve doğum konusunda bilgilendiler

Çerkezköy Belediyesi, Çerkezköy Kent Konseyi ve Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi işbirliğiyle Çerkezköylü kadınlar ‘Kadın Sağlığı ve Doğum’ konusunda bilgilendirildi

Kadın hastalıkları ve doğum konusunda bilgilendiler
06 Mart 2016 Pazar 16:20

KONFERANS SALONUNDA DÜZENLENDİ

Çerkezköy Belediyesi, Çerkezköy Kent Konseyi ve Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi işbirliğiyle Özel Optimed Hastanesi Konferans Salonu’nda Op. Dr. Rahime Bekar tarafından ‘Kadın Hastalıkları ve Doğum’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Programa, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi ve Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Elif Sözer, Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Çerkezköy Belediyesi Kızılpınar Mahalle Evi ve Veliköy Mahalle Evi Kursiyerleri, Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Program öncesinde kürsüye gelen Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Elif Sözer, tüm kadınların, yaklaşmakta olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak, “ Bu kapsamda kadınlarımıza yönelik çalışmalarımızı Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Kent Konseyi ile birlikte yürütüyor ve bundan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Programa katılan tüm kadınlarımıza da cilt bakım seti hediye ediyoruz.” dedi.

KADINA VERİLEN DEĞERLE, KALKINMA ARTAR

Başhekim Dr. Elif Sözer’in ardından kürsüye gelen Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi ve Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe tüm katılımcıları selamlayarak, “Çerkezköy Belediyesi olarak gerek kurslarımız gerekse sağlık üzerine yaptığımız bilgilendirme sohbetleri ile kadınlarımızla ortak platformlarda bir araya geliyoruz. Kadınlara verilen değerin ne kadar artarsa, ülke kalkınmasının da o denli artacağına, daha sağlıklı, mutlu ve kendinden emin nesillerin yetişeceğini biliyoruz. Bu bilinçle de hareket ediyor, çalışmalarımıza bu şekilde yön veriyoruz. Bu platformlarda Çerkezköy Belediyesi olarak, bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay’a, Özel Optimed Hastanesi Yönetimi’ne ve Çerkezköy Kent Konseyi’ne teşekkürlerimi sunuyor. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü tüm kalbi duygularımla kutluyorum.” diye konuştu.

SUNUM YAPILDI

Konuşmaların ardından, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Rahime Bekar, kadın hastalıklarına dair slayt eşliğinde katılımcıları detaylı olarak bilgilendirdi. Kadınların merak ettikleri konulara dair soruları da yanıtlayan Dr. Bekar, riskli olan durumlara karşı da kadınları uyardı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Programın sonunda Çerkezköy Belediyesi kursiyerleri tarafından üretilen el emeği ürünler ile kursiyerlerin çocukları tarafından Dr. Bekar’a çiçek takdim edildi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.