Kadın sağlığı ve güvenliği anlatıldı

Çerkezköy Belediyesi ile Optimed Güven Hastanesi tarafından ortaklaşa olarak ‘Kadın Sağlığı ve Güvenliği’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Kadın sağlığı ve güvenliği anlatıldı
08 Mart 2016 Salı 16:44



KADINLARIN İLGİSİ YOĞUN OLDU

Kızılpınar Mahalle Evinde gerçekleştirilen toplantıda Özel Optimed Hastanesi Eğitim Hemşiresi Bilge Dev, bilgilendirme toplantıları ile kadınların daha iyi bir yaşam sürmesini amaçladıklarını belirtti.

Özel Optimed Hastanesi Eğitim Hemşiresi Bilge Dev’in ‘Kadın Sağlığı ve Güvenliği’ üzerine verdiği bilgilendirme toplantısına Kızılpınar Mahallesi’nde yaşayan kadınların ilgisi yoğun oldu.

ÇÖZÜME YÖNELİK BİLGİLER VERDİ

Bilgilendirme kapsamında Özel Optimed Hastanesi   Eğitim Hemşiresi Bilge Dev ülkemizde kadınlarımızın sağlığına ve güvenliğine verilen önem, kadınlarımızın günlük yaşamda karşılaştıkları sosyolojik ve psikolojik sorunlar hakkında ve bunların çözümüne yönelik bilgiler verirken, eğitim seviyesi ile kadın cinayetleri, taciz olayları ile arasındaki ilişkiye dikkat çekti.

HASTALIKLAR DA ERKEN TEŞHİS ÖNEMLİ

Sohbet havasında  geçen bilgilendirme toplantısında aynı zamanda kadın hastalıkları ve sağlık konusunda erken teşhise de vurgu yaparak hastalıkta erken teşhisin çok önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.



Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.