Kapaklı Optimed 1,5 yıl içerisinde açılacak

Özel Optimed Hastanesi yeni yatırımını Kapaklı’ya yaparak Kapaklı Özel Optimed Hastanesi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi

Kapaklı Optimed 1,5 yıl içerisinde açılacak
20 Haziran 2017 Salı 14:01

TÖRENE YOĞUN İLGİ
Özel Optimed Hastanesi’nin Kapaklı’da faaliyet gösterecek olan yeni hastanesinin temel atma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Çerkezköy Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, mahalle muhtarları, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Özel Çerkezköy Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Özel Optimed Hastanesi yöneticileri ile doktorları ve vatandaşlar katıldı.
YENİ HEDEFLER VE YENİ HİZMETLER İÇİN BİRLİKTE YOLA ÇIKTIK
Programda konuşan Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, “Özel Optimed Hastanesi olarak 2007 yılında ben ve 7 hekim arkadaşım sağlık sektöründe yeni hedefler ve yeni hizmetler için birlikte yola çıktık. İyisiyle kötüsüyle arkamızda bıraktığımız yıllar bizi Trakya’nın önemli ve güvenilir hastanesi haline getirdi. Bilinen, tanınan, saygın ve en önemlisi verdiği sağlık hizmetinden, güler yüzlü personelinden, aile sıcaklığı sunan hekimlerimiz ile daima tercih edilen bir özel hastane olduk. 17 bin metrekare kapalı alanda 178 yatağı bulunan Özel Optimed Çerkezköy Hastanesi. Bahçeşehir’den, Bulgaristan sınırına kadar Trakya’nın en büyük özel hastanesi oldu.” ifadelerini kullandı.
İLÇEMİZDEN HASTALARIMIZ BAŞKA İLÇE YA DA İLLERE GİTMEK ZORUNDA KALMASIN
Şuana kadar açacaklarını dile getirdikleri tüm branşları açtıklarını söyleyen Arslan, “Bir sonraki hedef projemiz kanser hastalarımız için onkoloji merkezini kurmak olacak. Artık ilçemizden hastalarımız başka ilçe ya da illere gitmek zorunda kalmasın istiyoruz. Bunun için de Optimed Ailesi olarak hazırlıklarımız sürüyor. Özel Optimed Çerkezköy Hastanesi, Özel Optimed Çorlu Cerrahi Tıp Merkezinin ardından işte size sözünü verdiğimiz Özel Optimed Kapaklı Hastanesinin bugün temelini atıyoruz. Çok yakında Kapaklı halkımız için poliklinik hizmetlerinin yanı sıra doğumdan, cerrahi operasyonlara kadar geniş bir yelpazede tıbbın tüm branşlarında tam donanımlı bir hastane olarak hizmet vereceğiz.” dedi.
HASTANEMİZİ 1,5 YIL İÇERİSİNDE AÇMIŞ OLACAĞIZ
Tüm polikliniklerin konforlu ve ferah bir şekilde olmak üzere planlandığını dile getiren Ayhan Arslan; “Hastalarımız muayenenin yanı sıra gerekli laboratuvar ve radyolojik incelemeleri de yaptırıyor olabilecek. Özel Optimed Kapaklı Hastanesi 7 bin 500 metrekare kapalı alana sahip, 75 yataklı, 30 poliklinik ile hizmete açılacaktır. Özel Optimed Kapaklı Hastanemizde 7 gün 24 saat çalışan acil servisimiz, ameliyathanelerimiz, yoğun bakım ünitelerimiz olmak üzere tam donanımla hizmet verecek. İnşaatımızı sürdüren bina sahibi Alaaddin Taşdemir ve Sakıp Taşdemir kardeşler de buradalar. Kendilerine büyük bir sorumluluk yüklüyoruz. Hastanemizi 1,5 yıl içerisinde açmış olacağız.” diye konuştu. Arslan, törene katılan ve hastanenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.