Kardiyoloji uzmanı hasta kabulüne başladı

Kardiyoloji Uzmanı Uzm.Dr. Cihan Dündar Özel İrmet Hospital Hastanesinde hasta kabulüne başladı. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinden mezun olan Dündar 15 gün içinde anjiyo işlemine başlayacaklarını ifade etti

Kardiyoloji uzmanı hasta kabulüne başladı
02 Ekim 2015 Cuma 16:11

ÇAPA TIP FAKÜLTESİNDEN 1997 YILINDA MEZUN OLDU

Özel İrmet Hospital Hastanesi hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Çarşamba günü itibariyle Kardiyoloji Uzmanı Uzm.Dr. Cihan Dündar Özel İrmet Hospital Hastanesinde hasta kabulüne başladı. Özgeçmişi hakkında bilgi veren Kardiyoloji uzmanı Dr.Dündar, “1997 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp fakültesinden mezun oldum. Mezuniyetimin ardından da iki yıl Sarıkamış, bir yıl Amasya, bir yılda İstanbul’da pratisyen olarak görev yaptım. 2001 yılında Koşuyolu Kalp ve Eğitim araştırma hastanesi kardiyoloji ihtisasını kazanarak, 5 yıl süren ihtisasın sonunda mezun oldum” açıklamasında bulundu.

FATSA’DAN ÇERKEZKÖY’E GELDİ

Giresun ilinde 3 ay mecburi hizmette bulunduğunu sözlerine ekleyen Cihan Dündar, “mecburi hizmetimin ardından eş tayini ile Koşuyoluna geri döndüm. Koşuyolunda dört yıl uzman olarak çalıştıktan sonra 2011 yılında kendi isteğimle Samsun eğitim araştırma hastanesine tayin oldum. 2012 yılının Eylül ayında devletten istifa ederek Samsun da özel hastanelerde görev aldım. 2015 yılında da Fatsa da özel bir hastanedeyken istifa ederek Çerkezköy’e geldim” dedi.

15 GÜN İÇİNDE ANJİYO İŞLEMİ BAŞLAYACAK

Uzm.Dr. Cihan Dündar, konuşmasının sonunda ise, “burada Kardiyolojik gelişim alanında her türlü işlemi yapacağız. Çerkezköy’de Anjiyo işlemi yapılmıyordu ve burası ilk merkez olacak. 15 günlük süre içinde anjiyo işlemine başlamayı planlıyoruz. Eksikler tamamlandıktan sonra çalışmalarımıza başlayacağız” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.