Kozuva’nın kayınpederi ameliyat oldu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva'nın kayınpederi Eyüp Dinar Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde koroner arter hastalığı nedeniyle acil koroner arter bypass operasyonu geçirdi.

Kozuva’nın kayınpederi ameliyat oldu
11 Aralık 2017 Pazartesi 12:35

DAMARLARDA ARDIŞIK DARLIKLAR SAPTANDI
70 yaşındaki hasta Eyüp Dinar, nefes darlığı ve ara ara göğüs ağrılarının olması üzerine, kontrol amaçlı Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’ne başvurdu. Kardiyoloji ekibi tarafından yapılan koroner anjiyografi işlemi sonucunda, kalbin sol tarafını besleyen damarında ardışık çok ciddi darlıklar saptandı.
AÇIK KALP AMELİYATI OLDU
Bunun üzerine Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Güzeloğlu tarafından da değerlendirilen hastaya yapılan konsey sonucunda cerrahi karar verildi. Cerrahi karar sonrası Eyüp Dinar hızlıca Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Güzeloğlu tarafından açık kalp ameliyatına alındı. Operasyon sonrası 1. gün yoğun bakımdan servise alınan hasta, 4 gün de serviste tedavisi ve kontrolleri devam ettikten sonra şifayen taburcu edildi.
GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİLER
Taburcu öncesi Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Güzeloğlu, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uz. Dr. Yaşar Pala Eyüp Dinar ve ailesini ziyaret ederek, kendisine uzun ve sağlıklı bir ömür dilediler.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.