Kursiyerlere ilkyardım eğitimi

Çerkezköy Belediyesi, Çerkezköy Kent Konseyi ve Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile düzenlenen programda Çerkezköy Belediyesi Bağlık Mahalle Evi kursiyerlerine ilkyardım eğitimi verildi.

Kursiyerlere ilkyardım eğitimi
30 Nisan 2018 Pazartesi 12:18

KURSİYERLER KATILDI
Eğitim Hemşiresi Ece Nur Topçu tarafından verilen ilkyardım eğitimi programına Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Kurumsal İlişkiler Uzmanları Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş ile çok sayıda Bağlık Mahalle Evi kursiyeri katıldı.
BİR HAYATIN KURULMASINA DESTEK OLABİLİRLER
İlkyardım eğitiminin önemine dikkat çeken Eğitim Hemşiresi Ece Nur Topçu, “İlkyardım bilgisine sahip olan vatandaşlarımız acil durumlarda hastaya ya da yarılıya gerekli müdahaleyi yaparak bir hayatın kurtarılmasına destek olabilirler. İlkyardım eğitimleri ile bireylerin ve toplumun temel sağlık bilgisinin artırılması, ilkyardım bilgi ve becerisinin topluma öğretilmesi, tüm kamu ve özel kurum/kuruluşlarında personel sayılarına göre ilkyardımcı bulundurulması ile kazalara bağlı ölüm ve sakatlık riskinin azaltılması amaçlanmaktadır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.