Lider öğrenciler İrmet’te ayrıcalıklı

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi, S.S. 170 No’lu Lider Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi ile Kooperatife bağlı öğrencilerin, kooperatif üyeleri ve birinci dereceden akrabalarının hastane hizmetlerinden ayrıcalıklı faydalanabileceği bir sözleşme imzaladı. Taraflar, sözleşmenin hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu

Lider öğrenciler İrmet’te ayrıcalıklı
29 Temmuz 2016 Cuma 15:32

SÖZLEŞME İMZALANDI
 
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ile S.S. 170 No’lu Lider Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi arasında yapılan anlaşmanın imza törenine, S.S. 170 No’lu Lider Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi Başkanı Köksal Kadakoğlu, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Ayşe Akgün ve Kooperatif üyeleri katıldı.
 
“HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİZ”
 
S.S. 170 No’lu Lider Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi’ne bağlı öğrencilerin, kooperatif üyelerinin ve birinci dereceden akrabalarının Çerkezköy ve Çorlu Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanabileceği anlaşmanın imzalanmasının ardından konuşan Köksal Kadakoğlu, “Çerkezköy İrmet Hospital Hastanesi’nin öğrencilerimize, üyelerimize ve ailelerine sunmuş olduğu bunlar olmak için başta hastane Yönetim Kurulu olmak üzere, Kurumsal Temsilci Ayşe Akgün’e ve tüm çalışanlara S.S. 170 No’lu Lider Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi Başkanlığı olarak teşekkürlerimizi sunar, anlaşmanın öğrencilerimize, üyelerimize ve kurumumuza hayırlı olmasını temenni ederiz.” ifadelerini kullandı.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.