Mandalı: İnsan sağlığı bizim için her şeyden önemli

Kapaklı Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle ilçe genelindeki pastane ve fırınları denetliyor.

Mandalı: İnsan sağlığı bizim için her şeyden önemli
21 Mayıs 2018 Pazartesi 12:02

RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK
Sağlık İşleri ve Zabıta Müdürlüğü tarafından başlatılan denetimler Ramazan ayı boyunca devam edecek. Vatandaşların gıdaya sağlıklı şartlarda ulaşmasını sağlamak amacıyla ilçede ki tüm fırın, pastane ve unlu mamul işletmeleri hijyen kontrolünden geçiriliyor.

EVRAKLAR DA İNCELENİYOR
Sağlıklı ve kaliteli bir hizmet için genel düzen, hijyen, genel temizlik kuralları, alet - ekipman temizliği, kişisel temizlik, depolama ve muhafaza koşulları gibi kriterler denetleniyor. Bunun yanında evraklarla ilgili incelemeler de yapılıyor. Kontrollerde eksiklik görülen işletmelere gerekli uyarıları yapılarak halkın hijyenik ortamda, güvenli ve kaliteli bir hizmet alması sağlanıyor.

TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALDIK
Denetimlerin, vatandaşın Ramazan ayını huzurlu geçirmesi için artarak devam edeceğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İlçemizde ikamet eden tüm vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik ortamda alışverişlerini yapmalarını sağlamak asli görevlerimiz arasında yer alıyor. Kapaklı Belediyesi olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Denetimler sırasında esnafımızı eksiklikler ve hataları konusunda uyarıyoruz. Esnafımız duyarlı, yapılan denetimlerden sonra eksiklikler gideriliyor.

İNSAN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ
İnsan sağlığı bizim için her şeyden önemli. Denetimlerimizi esnafımızı zor durumda bırakmak için değil, evine yiyecek götüren vatandaşların hijyenik koşullarda üretilmiş gıdaları tüketebilmeleri için yapıyoruz. Esnafımızın genel manada bilinçli olduğunu da görüyoruz. Bu duyarlılık için esnafımıza da ayrıca çok teşekkür ediyor şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.