Meme Kanseri hakkında farkındalık yaratıyorlar

Meme Kanseri farkındalık haftası dolayısı ile farkındalık yaratmak adına Kapaklı Toplum Sağlığı Merkezi ve Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü işbirliği ile Kapaklı’daki bütün mahallelerde meme kanseri erken teşhis eğitimleri düzenleniyor.

Meme Kanseri hakkında farkındalık yaratıyorlar
23 Ekim 2017 Pazartesi 09:35

BELEDİYE PSİKOLOĞU DA EĞİTİMLERE KATILIYOR
Aynı zamanda toplantılarda Kapaklı Belediyesi Psikoloğu Ceren Sayın tarafından bağımlılık, teknoloji bağımlılığı ve etkili iletişim konuları adı altında da eğitimler veriliyor.
TÜM MAHALLELERDE GERÇEKLEŞECEK
Uzunhacı Mahallesi’nde başlayan eğitimler, Yanıkağıl ve Karaağaç Mahalleleri ile devam etti. Diğer tüm mahallelerde eğitimler yapılmaya devam edilecek.
VATANDAŞLARIMIZIN KATILIMI BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Kapaklı Toplum Sağlığı Merkezimiz, Belediyemiz Psikoloğu ve Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğümüzün iş birliği ile vatandaşlarımızı meme kanseri erken teşhis konusunda bilgilendirmek amacıyla mahallelerimizde böylesi güzel bilgilendirme toplantıları gerçekleştiriyoruz. Kapaklı Belediyesi olarak; halkın belediyesi olarak, her zaman halkla birlikte, onun sağlığıyla, sosyal sorunlarıyla da ilgileniyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızın katılımı bizler için çok önemli. Çünkü eğer bir hastalıktan erken korunmayı ve erken teşhisi öğrenebilirsek birçok hastalığın önüne hemen geçmiş olabiliriz.'' dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.