Mikro cerrahi ile parmakları kurtuldu

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Körmutlu, evinde tadilat yaparken elini spiral makinasına kaptıran ve 4 parmağı kesilen Resul Kotan (38) isimli hastayı yaklaşık 7 saat süren operasyon sonucu eski sağlığına kavuşturdu

Mikro cerrahi ile parmakları kurtuldu
26 Mayıs 2016 Perşembe 16:34

4 PARMAĞINI MAKİNAYA KAPTIRDI

Hastadan alınan bilgilere göre Hayrabolu’daki evinde tadilat yaparken 4 parmağını spiral makinasına kaptıran ve 2 parmağı büyük ölçüde kopan Resul Kotan hemen Hayrabolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yaklaşık 3 saat bekleyen hastanın daha sonra Çerkezköy İrmet Hospital Hastanesi’ne sevki gerçekleşti.

7 SAATLİK OPERASYONLA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Sevk edildiği Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde ameliyata alınan Kotan’ın, yaklaşık 7 saat süren bir operasyonda mikro cerrahi ile kopan parmakları yerine dikildi. Evli ve 2 çocuk babası Resul Kotan, “Başta doktorumuz Ahmet Körmutlu olmak üzere tüm Özel İrmet Hastanesi çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.