Obezite için İngiltere’den gelerek, Çerkezköy'de şifa buldu

İngiltere'nin Londra şehrinde yaşayan, aşırı kiloları nedeniyle sağlık sorunları bulunan 39 yaşında, 104 kg ağırlığında, 160cm boyundaki Meltem Gökbulak isimli hasta, probleminin çözümü için araştırıp tercih ettiği Obezite-Diabet-Reflü cerrahisi üzerine Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serkan Ayhan'a ulaşarak Çerkezköy Özel Optimed Hastanesine başvurdu

Obezite için İngiltere’den gelerek, Çerkezköy'de şifa buldu
30 Temmuz 2016 Cumartesi 12:47

AMELİYATTAN SAKIN KORKMAYIN
 
Hastanede yapılan muayene ve tetkikleri neticesinde ameliyata engel bir sağlık durumu olmaması neticesinde 25 Temmuz 2016 tarihinde ameliyata alınan, ameliyatının Laparoskopik yani kapalı yöntemle-kesmeden yapıldığını,yaklaşık 45 dakika sürdüğünü,aynı gün ayağa kalkıp dolaştığını belirten Meltem Gökbulak, ameliyatın ertesi günü hiçbir ağrı hissetmediğini, hiç açlık hissetmediğini de ileterek, hastanede 3 gün yatığını ve taburcu olacağını söyleyerek, bir de obezite hastalarına bir mesaj gönderdi: ”Ameliyattan sakın korkmayın, kendinize hayatı zehir etmeyin, hayatınızı sağlıklı ve mutlu yaşamak için ameliyat olun fazlalıklardan kurtulun” dedi.
 
HASTANE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
 
Ayrıca Op. Dr. Serkan Ayhan ve Özel Optimed Hastanesi tüm çalışanlarına gösterdikleri ilgi, alaka ve güler yüzlü hizmet için sonsuz teşekkürlerini sundu.  İngiltere'ye döndüğünde tüm sevdiği çevresine ve dostlarına tavsiye edeceğini söyleyerek hastaneden ayrıldı.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.