Optimed 10. yaşını dolu dolu kutladı

Bundan 10 yıl önce 8 hekim arkadaşın ortaklığı ile Çerkezköy’de kurulan Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, her yıl personeli ile birlikte kutladığı kuruluş yıldönümünde bu sene de geleneği bozmadı ve Tepe Piknik Alanında tüm Optimed çalışanları ve ailelerinin de katılımıyla organize edilen piknİkte bir araya geldi

Optimed 10. yaşını dolu dolu kutladı
26 Temmuz 2017 Çarşamba 09:37

ŞANSLI OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM
Organizasyonun başında kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, “Öncelikle bu 10 yıl pikniğimize katılımlarınız için tüm Optimed ailesi bireylerine şahsım ve tüm yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Özel Optimed hastanesi olarak bundan 10 yıl önce kurulurken birçok hedeflerimiz vardı ama en önemlisi hedeflerimizden biri ailemizin bir parçası olmaktan mutluluk duyacak, güler yüzle hizmet edecek ekip bütünlüğü içinde çalışacak bireylerle birlikte bu yolda devam etmekti. Başarı ancak bilgili, deneyimli, güler yüzlü, samimi ve işini seven bir ekiple olurdu ve Optimed olarak böyle bir ekibe sahip olduğumuz için şahsım ve kurumum adına şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Bu güne kadar hedeflediğimiz ve gerçekleştirdiğimiz her başarıda sizlerin payı var. Ekip çalışmasına olan inancımız, sizlerinde bu inancı yanıltmadan yanımızda yer almanız bizi bu günlere getirdi. Optimed Ailesi olarak her geçen gün birlikte büyüyor ve sağlık sektöründe insan sağlığına en yüksek kalitede hizmet vermeye devam ediyoruz. Özel Optimed hastanesi olarak Çerkezköy ve Çorlu Cerrahi Tıp Merkezi ile büyük bir aile olduk, çok yakında açılacak olan özel Optimed Kapaklı Hastanesi ile daha da büyük bir aile olacağız. Burada olan olmayan tüm yönetim kadrosuna, hekimlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve personelimize teşekkürlerimi şahsım ve kurumumuz adına sunarım.” dedi.
EN İYİ ŞEKİLDE SAĞLIK HİZMETİ VERME HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
Dr. Arslan’ın ardından bir konuşma da Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan yaptı. Dr. Çalışkan, “Özel Optimed Hastanesi olarak ilk hizmete girdiğimiz yıldan bu yana hedeflerimiz doğrultusunda büyüyerek bölgemiz insanlarına olduğu gibi yurt içi ve yurt dışına en iyi şekilde sağlık hizmeti verme hedefimizi gerçekleştirdik. Bu konuda gerek hekimlerimiz gerek sağlık personelimiz ve gerek hastane çalışanlarımızın özverili çalışmasının bunda katkıları büyük ve bu nedenle Özel Optimed Çerkezköy hastanemiz ve Özel Optimed Çorlu Cerrahi Tıp merkezimiz bünyesinde görev yapan doktorlarımıza, sağlık personelimize ve tüm bu kuruluşlarımızda görev yapan personellerimize kurumum adına özverili çalışmaları için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER DÜZENLENDİ
Konuşmaların bitmesi, yemek servisinin tamamlanmasının hemen ardından aktiviteler başlatıldı. Halat çekme, top toplama ve çuval yarışmaları gerçekleştirildi. 10. kuruluş yıldönümü etkinliği kapsamında düzenlenen bu piknikte gün boyu aktivitelerin yanı sıra, canlı müzik ve DJ eşliğindeki müziklerle halaylar, karşılamalar oynandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.