Optimed 9 yaşında

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nin kuruluşunun 9. Yılı, hastane yöneticileri, doktorları ve personel eşliğinde kutlandı

Optimed 9 yaşında
30 Temmuz 2016 Cumartesi 12:48

SEMİNER SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ
 
Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nin 9. Kuruluş yılı nedeniyle hastanenin seminer salonunda gerçekleşen kutlama programına Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan ile hastane yöneticileri, doktorları ve personelleri katıldı.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Kutlama töreninde konuşan Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, “Optimed’in gelişip, büyümesinde emeği olan herkese teşekkür ediyor, uzun yıllar birlikte çalışmayı diliyorum.” dedi.
 
“HEPİMİZ TEK BİR AMAÇ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
 
Dr. Arslan’ın ardından kısa bir konuşmada da Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan yaptı. Dr. Çalışkan, “Sevgili meslektaşlarım, hastanemiz içinde farklı işler yapıyor olsak da, hepimiz tek bir amaç için çalışıyoruz. Bu amaç halkımıza, kaliteli ve güvenli sağlık hizmeti sağlamaktır.” ifadelerini kullandı.
 
PASTA KESİLDİ
 
Konuşmaların ardından programa katılan personel ve doktorlara teşekkür plaketleri verildi. Programın devamında ise üzerinde ‘Optimed 9 Yaşında’ yazan kutlama pastası, hastane Yönetim Kurulu Üyeleri, doktor ve personeller ile birlikte kesildi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.