Organları başka bedenlere hayat verecek

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nden Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne beyin kanaması nedeniyle sevk edilen ve burada beyin ölümü gerçekleşen hastanın böbrekleri ve karaciğeri, başka bedenlerde hayat bulmak üzere yola çıktı

Organları başka bedenlere hayat verecek
10 Ağustos 2016 Çarşamba 16:31

BEYİN KANAMASI İLE GELDİ
 
Geçtiğimiz gün Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen ve Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne sevk edilen G.Ö. isimli 71 yaşındaki kadın hasta, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı ve beyin ölümü gerçekleşti.
 
AİLESİNDEN GEREKLİ İZİNLER ALINDI
 
Merhumenin ailesinden gerekli izinlerin alınmasından sonra İstanbul Bölge Organ Koordinasyon Merkezi’yle irtibata geçildi ve gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından hastanın iki böbreği ve karaciğeri alındı.
 
BÖBREKLERİ VE KARACİĞERİ ALINDI
 
Hastane yetkililerinden alınan bilgilere göre G.Ö.’nün karaciğeri Florance Nightingale Hastanesi’ne, böbrekleri ise Acıbadem Hastanesi’ne gönderildi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.