Özel öğrencilere diş taraması

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dt. Esra Olgaç, Özel Çerkezköy Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, öğrencilerin diş muayenelerini gerçekleştirdi

Özel öğrencilere diş taraması
11 Ağustos 2016 Perşembe 15:48

ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDE YAPILDI
 
Özel Çerkezköy Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleşen ücretsiz diş taramasına Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dt. Esra Olgaç, Hastane Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Ayşe Akgün ile Füsun Özcan, Özel Çerkezköy Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Songül Günsünler ile öğrenci ve velileri katıldı.
 
DİŞ TARAMALARI YAPILDI
 
Merkez’de eğitim alan çocukların diş taramalarını gerçekleştiren Dt. Esra Olgaç, Kurucu Müdür Songül Günsünler’e öğrencilerin tarama kağıtlarını vererek ailelerine teslim etmelerini ve ağız ve diş sağlığı konusunda müdahaleye ihtiyacı olan öğrencilerin ihmal edilmeden gerekli işlemleri yaptırmalarını rica etti.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.