Petrol İş üyelerine İrmet ayrıcalığı

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi, Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (Petrol İş) Çerkezköy Şubesi üye ve birinci dereceden akrabalarının hastane hizmetlerinden ayrıcalıklı faydalanabileceği bir sözleşme imzaladı. Taraflar, sözleşmenin hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu

Petrol İş üyelerine İrmet ayrıcalığı
26 Mayıs 2016 Perşembe 16:44

İRMET HOSPITAL’DA TOPLANDILAR



Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde gerçekleşen imza törenine, Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Ahmet Baranlı, Çerkezköy Amasyalılar Kültür Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Çelik, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Ayşe Akgün ve Füsun özcan katıldı.



HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDULAR



Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası Çerkezköy Şube üyeleri ve birinci dereceden akrabalarının Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanabileceği anlaşmanın imzalanmasının ardından taraflar birbirlerine hayırlı olsun temennilerini ilettiler.



Haber: Uğur Kılıç


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.