Saray Engelliler Derneği’ne İrmet ayrıcalığı

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ile Saray Engelliler Derneği arasında, dernek üyeleri ve 1. dereceden akrabalarının Çerkezköy ve Çorlu Özel İrmet Hospital Hastaneleri imkanlarından ayrıcalıklı olarak faydalanabilmelerini sağlayan anlaşma imzalandı

Saray Engelliler Derneği’ne İrmet ayrıcalığı
31 Ağustos 2016 Çarşamba 18:23

ANLAŞMA İMZALANDI 

Geçtiğimiz gün gerçekleşen imza törenine Saray Engelliler Derneği Başkanı Levent Yörük, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Ayşe Akgün ve Füsun Özcan katıldı.

DERNEK ÜYELERİ VE 1. DERECEDEN AKRABALARI FAYDALANACAK

Saray Engelliler Derneği üyeleri ve 1. dereceden akrabalarının Çerkezköy ve Çorlu Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanmasını öngören anlaşmanın ardından konuşan yetkililer, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.