Türk Hava Kurumu’na İrmet ayrıcalığı

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi ile şube üye ve birinci dereceden akrabalarının hastane hizmetlerinden ayrıcalıklı faydalanabileceği bir sözleşme imzaladı. Taraflar, sözleşmenin hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu.

Türk Hava Kurumu’na İrmet ayrıcalığı
08 Haziran 2016 Çarşamba 15:18

İNDİRİM ANLAŞMASI İMZALADILAR

 

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ile Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi arasında yapılan anlaşmanın imza törenine, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanları Ayşe Akgün ve Füsun özcan katıldı.

 

“HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİZ”

 

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi üyeleri ve birinci dereceden akrabalarının Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanabileceği anlaşmanın imzalanmasının ardından konuşan Mustafa Zümbül, “Çerkezköy İrmet Hospital Hastanesi’nin üyelerimize ve ailelerine sunmuş olduğu bu imkanlar için başta hastane Yönetim Kurulu olmak üzere, Kurumsal Temsilciler Ayşe Akgün, Füsun Özcan ve tüm çalışanlara Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı olarak teşekkürlerimizi sunar, anlaşmanın üyelerimize ve kurumumuza hayırlı olmasını temenni ederiz.” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Uğur Kılıç

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.