Ugandalı hasta İrmet’te tedavi oldu

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne obezite nedeniyle başvuran Uganda vatandaşı bir hasta, geçirmiş olduğu tüm mide ameliyatından sonra şikayetlerinden kurtuldu

Ugandalı hasta İrmet’te tedavi oldu
04 Şubat 2016 Perşembe 16:16

OBEZİTE CERRAHİSİ İÇİN GELDİ

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne Sağlık Turizmi ile gelen Uganda vatandaşı bir hastaya, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Onur Kesler tarafından tüp mide ameliyatı yapıldı. Geçirdiği operasyonun ardından şikayetleri son bulan hasta, hastaneye geldikten 3 gün sonra taburcu edildi.

SAĞLIK TURİZMİ VASITASIYLA

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Onur Kesler, hastanın obezite nedeniyle ve Sağlık Turizmi vasıtasıyla hastaneye başvurduğunu belirterek, “Hastamıza Uganda’da obezite cerrahisi öneriliyor. Hastanemize Sağlık Turizmi ile gelen önceki hastalarımızın referansları da hastamızın bizi tercih etmesinde büyük etken oldu.” ifadelerini kullandı.

TÜP MİDE AMELİYATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hastanın 1 Şubat Pazartesi günü hastaneye giriş yaptığını belirten Op. Dr. Onur Kesler, “Hastamız hastanemize geldiği gibi tetkik ve tahlillerini yaptık ve akabinde hastayı ameliyata aldık. Hastamızın midesinin 4’te 3’ünü alarak başarılı bir tüp mide ameliyatı gerçekleştirdik. Yaklaşık 1 buçuk saat süren operasyonla hastamızın midesi küçük bir tüp haline getirildi.” dedi. Ameliyatın 3. günü itibariyle yemek yemeye başladığını belirten Dr. Kesler, aynı gün hastanın taburcu edilerek ülkesine uğurlandığını belirtti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.