Uyku hastalıkları anlatıldı

Çerkezköy Belediyesi ile Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi tarafından ortaklaşa olarak ‘Uyku ve Uyku Hastalıkları’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Uyku hastalıkları anlatıldı
12 Şubat 2016 Cuma 18:26

 DR. YAVUZ ANLATTI

Çerkezköy Kent Konseyi Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Optimed Güven Hastanesi Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Nurdoğan Yavuz, uyku bozukluklarına neden olan etmenler ve yapılması gerekenler ile ilgili Çerkezköylü vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.

“ÇAĞIMIZ BİLGİ ÇAĞI”

Gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında açılış konuşması yapan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can, “Çerkezköy Belediyesi olarak Kent Konseyimizle hep iç içeyiz. Çağımız bilim çağı ve dogmatik bilgiler değil de işin uzmanından alınan bilgiler hayatımıza yön vermeli. Uzmanlardan aldığımız bilgiler bizlere faydalı olabilir. Biz Çerkezköy Belediyesi olarak bilime çok önem veriyoruz. Bilgi kimdeyse biz ona yöneleceğiz. Bu tarz toplantılarımız bundan sonra da devam edecek.” ifadelerini kullandı.

SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

‘Uyku ve Uyku Hastalıkları’ bilgilendirme toplantısına Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Çerkezköy Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi yetkilileri ve Çerkezköylü vatandaşlar katıldı.

BİLGİLENDİRMELERDE BULUNULDU

Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Nurdoğan Yavuz tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, “Hangi sınırlar aşıldığında aşırı uyku bir hastalık olarak tanımlanabilir? Genel yorgunluktan kaynaklanan uyku isteği ile narkolepsi arasındaki farklar nelerdir? Ne zaman doktora başvurulmalıdır?” gibi konular hakkında bilgiler verildi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.