Uzman Nörolog yuvaya geri döndü

Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Erdal Olcay Ercan, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde tam zamanlı olarak hasta kabulüne başladı. Dr. Ercan daha önce Özel Çerkezköy Hastanesi’nde de görev yapmıştı

Uzman Nörolog yuvaya geri döndü
03 Ocak 2017 Salı 13:42

TAM ZAMANLI OLARAK HASTA KABULÜNE BAŞLADI
Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, İhtisasını ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlayan Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Erdal Olcay Ercan, haftanın belirli günleri ve saatlerinde görev yaptığı Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde tam zamanlı olarak hasta kabulüne başladı.
ÖZEL ÇERKEZKÖY HASTANESİ’NDE GÖREV YAPMIŞTI
Daha önce Çerkezköy Devlet Hastanesi, Özel Çerkezköy Hastanesi, Özel Reyap Hastanesi, Özel Şifa Hastanesi ve Çorlu Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde görev yapan Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Erdal Olcay Ercan, bundan sonra Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde hizmet verecek.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.