Yüceer boyun fıtığı operasyonu geçirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde boyun fıtığı ameliyatı oldu. Yaklaşık 4 saat süren ve başarılı geçtiği öğrenilen operasyonun ardından Yüceer’in kaldığı oda ziyaretçi akınına uğradı

Yüceer boyun fıtığı operasyonu geçirdi
02 Aralık 2017 Cumartesi 09:50

4 SAAT SÜRDÜ
Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Erdoğan Ayan ve Doç. Dr. Sedat Dalbayrak’ın kontrolünde boyun fıtığı ameliyatı oldu. Yaklaşık 4 saat süren başarılı operasyonun ardından dinlenmeye alınan Yüceer’in durumunun iyi olduğu bildirildi.
ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
Operasyonun ardından ziyaretçi akınına uğrayan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’i Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve daha pek çok seveni ziyaret etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.