1-0 olsun bizim olsun

Çerkezköy 1911 Spor, sahasında ağırladığı Edirnespor’u Ali Rıza’nın attığı golle 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü

1-0 olsun bizim olsun
29 Kasım 2017 Çarşamba 11:15

İLK 11’LER
Temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor mücadeleye; Sedat Çolak, İsmail İnan, Hakan Sofuoğlu, Burak Çınar, Salih Topyay, Hüseyin Demir, Ünal Kurtuluş, Ali Rıza Gündüz, Mesut Hür, Ilıyaz Benyazi, Etoga ilk on biri ile başladı. Edirnespor ise; İbrahim Aydinç, Fatih Köse, Feyzullah Saray, Kemal Emre Bozoğlu, Cihan Güneş, Yunus Namdar, Uğur Kapısız, Sabur Eser, Metin Çlışkan, Murad Damra Kaya ve Moussa Mariko on biri ile sahaya çıktı.
 ALİ RIZA’YLA 1-0 ÖNE GEÇTİK
Karşılaşma Çerkezköy 1911 Spor’un santra vuruşu ile başladı. İlk dakikalarda oyun, orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 10. dakikadan sonra ise Çerkezköy 1911 Spor oyunda ağırlığını hissettirmeye başladı. Temsilcimiz oyunun üstünlüğünü sağladığı dakikalarda golü de buldu. Çerkezköy 1911 Spor’un etkili geldiği atakta top kornere çıktı. Ön direkte kafayı vuran Burak Çınar kaleci engeline takıldı fakat seken topu tamamlayan Ali Rıza takımını öne geçiren golü kaydetti.
ILIYAZ SAVUNMAYA TAKILDI
Skor üstünlüğünü yakalayan temsilcimiz, topu Edirnespor’a verse de rakip takımın orta sahayı geçmesine izin vermedi. Mücadelenin 35. dakikasında sol kanattan topu taşıyan Çerkezköy 1911 Sporlu Ilıyaz, ceza sahası içerisine kadar girdi, kaleciden de sıyrıldı fakat Edirnespor savunmasına takılınca ikinci gol şansı kaçtı.
ALİ RIZA İKİNCİ GOLE ÇOK YAKLAŞTI
Maçın 38. dakikasında Mariko ile İsmail arasında küçük bir tartışma yaşandı. Hakemin müdahalesiyle olay büyümeden yatıştırıldı. Mücadelede üstünlüğünü koruyan temsilcimiz ilk yarının son dakikalarında mutlak bir gol pozisyonundan daha yaralanamadı. Sağ kanattan gelen Hüseyin, topu içeri doğru çevirdi fakat Ali Rıza müsait pozisyonda topa dokunamadı.
İLK YARIYI 1-0 ÖNDE KAPATTIK
Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. İlk yarı boyunca Edirnespor sadece bir tane isabetli şut çekebildi.
KALECİYİ GEÇEMEDİK
İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan Edirnespor’da Murad Damra Kaya’nın yerine Tolga Cengiz oyuna girdi. Mücadelede ikinci yarı da ilk yarıda olduğu gibi sakin başladı. Karşılaşmanın 61. dakikasında Etoga’nın uzun topu ile kontra atağa çıkan Çerkezköy 1911 Spor, kaleci İbrahim’i geçemedi.
SEDAT GOLE İZİN VERMEDİ
İstediği pozisyonları bulamayan Edirnespor bir oyuncu değişikliğine daha gitti. Karşılaşmanın 65. dakikasında Mariko yerini, İsmael Kone’ye bıraktı. 68. dakikada sağ kanattan atak geliştiren Edirnespor’da Sabur’un ceza sahası dışından attığı güzel şutu, 1911 kalecisi Sedat aynı güzellikle çıkardı.
KONTRA ATAKLARDAN SONUÇ BULAMADIK
Karşılaşmada oyuncularda yorgunluk belirtileri sezilirken temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor da oyuncu değişikliğine gitti.71. dakikada  Ünal Kurtulmuş, yerini Fetullah Akdoğan’a bıraktı. Fetullah’ın oyuna girmesi ile birlikte ön tarafta biraz daha hareketlilik sağlayan Çerkezköy 1911 Spor kontra ataklarla savunmada boşluklar yakaladı fakat bu ataklardan sonuç alamadı.
PUANIMIZ 22’YE YÜKSELTTİK
Maçın 80. dakikasında mücadelede atılan tek golün sahibi Ali Rıza, yerini Furkan Şerif Şerifoğlu’na bıraktı. Kalan dakikalarda uzun toplarla gol bulmaya çalışan Edirnespor, az sayıda bulduğu bu pozisyonlardan da sonuç alamadı. Mücadelenin sonuna ilave edilen 5 dakikalık duraklama süresinde de gol sesi çıkmayınca, temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor karşılaşmayı 1-0 kazan ve 22 puana ulaşarak haftayı liderlik koltuğunda tamamladı. 



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.