17. Hafta Belediyespor’a yaradı

Süper Amatör Küme'de mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköy Belediyespor Şarköyspor deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetle liderle arasındaki puan farkını 3’e indirdi.

17. Hafta Belediyespor’a yaradı

Lider Çorlu Sanayispor'un 2 puan kaybettiği haftada puan farkını azaltmak için yakaladığı şansı iyi değerlendiren Çerkezköy Belediyespor gittiği Şarköyspor deplasmanından 2-0 galip ayrılarak 3 puanı aldı ve liderle aradaki puan farkını 3’e indirdi.

İLK YARIDA BULUNAN İKİ GOL GALİBİYETE YETTİ

Zorlu Şarköyspor deplasmanında ilk yarıda bulduğu 2 golle rakibini devirmeyi başaran Çerkezköy Belediyespor liderle arasındaki puan farkını biraz daha kapattı. Hem lider Çorlu Sanayispor’un Tekirdağspor deplasmanında 2 puan bırakması, hem de en yakın takipçisi olan Malkaraspor’un Akçeşmespor karşısında 2 puan bırakması Çerkezköy belediyespor’a yararken temsilcimizin ligi lider tamamlamayabilmesi ihtimali biraz daha arttı.

FATİH TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

Şarköy sahasında oynan karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz Çerkezköy Belediyespor karşılaşmanın 10. dakikasında 1-0 öne geçti. Bu pozisyonda Apo’nun kullandığı korner atışına iyi yükselen Fatih topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında temsilcimiz farkı arttırmak, Şarköyspor ise beraberliği yakalamak için mücadele etti.

FATİH YİNE SAHNEDE

Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın 30. dakikasında yine Fatih sahneye çıkarak farkı 2’ye çıkardı. Bu dakikada ceza sahası içine sağ çaprazdan giren Fatih’in vuruşu defans oyuncunun sırtına çarparak ağlarla buluştu ve Çerkezköy Belediyespor 2-0 öne geçti.

İLK YARIDA BAŞKA GOL OLMADI

2-0 öne geçtikten sonra daha rahat bir oyun sergilemeye başlayan Çerkezköy Belediyespor, Şarköyspor’un öne çıkmasını değerlendirerek kontrataktan gol aramaya başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca temsilcimiz ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İKİNCİ YARI BAŞLADIĞI GİBİ SONA ERDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına da ilk yarıda olduğu gibi temsilcimiz iyi başladı. Bulduğu pozisyonlarda farkı arttıramayan Çerkezköy Belediyespor, Şarköyspor deplasmanından 3 puanı 2 golle alarak puanını 38’e yükseltti. Şarköyspor ise 22 puanda kaldı.

17. HAFTADA 15 GOL ATILDI

Tekirdağ Süper Amatör Küme’nin 17. haftası geride kalırken, toplam 15 gol atıldı. 2 deplasman takımının galip geldiği haftada maçların sadece birinden ev sahibi galip ayrıldı, geriye kalan 3 maç ise aynı skorlarla 1-1 sona erdi.

BELEDİYESPOR HARİCİNDE ÇORLUSPOR VE ADALETSPOR KAZANDI

Şarköyspor deplasmanından 3 puanla dönen temsilcimiz dışında 17. haftada Çorluspor Volkanspor karşısında 4-2’lik galibiyet alırken, düşme hattında bulunan Adaletspor ise Hayraboluspor karşısında 1-0’lık skorla galip gelen taraf oldu. Ligde oynanan diğer karşılaşmalarda Malkaraspor Akçeşmespor ile, Tekirdağspor’da Çorlusanayispor ile 1-1 berabere kaldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.