18. hafta zorlu geçecek

Süper Amatör Küme'nin 18. haftası oldukça zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Temsilcilerimizden Çerkezköy Belediyespor Tekirdağspor'u konuk ederken, diğer temsilcimiz Veleköyspor ise düşme hattından kurtulmak isteyen A. Adaletspor'u konuk edecek.

18. hafta zorlu geçecek

BELEDİYESPOR TEKİRDAĞSPOR'U KONUK EDİYOR

Süper amatör kümede geçtiğimiz hafta Şarköyspor deplasmanında Fatih'in ayağından bulduğu gollerle 2-0 galip ayrılan ve liderle aradaki puan farkını 3'e indiren Çerkezköy Belediyespor bu hafta kendi sahasında Tekirdağspor'u konuk ediyor. Saat 13.30'da başlayacak olan Çerkezköyspor Tekirdağspor karşılaşması Çerkezköy Çim Saha'da oynanacak.

MAÇ SAATİ BEKLENMEYE BAŞLADI

Tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan Çerkezköy Belediyespor, Liderlik mücadelesinde, Tekirdağspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak Çorlu Sanayispor'un puan kaybetmesini umuyor.



"BU MAÇI DA KAZANACAĞIZ" Karşılaşmanın centilmenlik kurallarına uygun geçmesini dilediklerini belirten Çerkezköy Belediyespor Basın Sözcüsü İlker Sezen "Tekirdağspor son haftalarda çıkışa geçen genç bir ekip. Ama bizim sezon başından beri hedefimiz şampiyonluk olduğu için bu maçada 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Zevkli, zorlu ve çekişmeli bir karşılaşma izleyeceğimizi tahmin ediyoruz. Hedefimize emin adımlarla ilerlemek için bu maçtan galip ayrılacağımızı tahmin ediyorum. Oyuncularımıza güveniyoruz. Ama herşeyden önce dostluk ve centilmenlik kazansın" dedi.

BELEDİYESPOR 38 PUANLA İKİNCİ SIRADA YER ALIYOR

Yarın kendi sahasında Tekirdağspor'u konuk edecek olan temsilcimiz Çerkezköy Belediyespor ligde 38 puan toplayarak 41 puanlı Çorlu Sanayispor'un ardından 2. sırada yer alıyor. Şimdiye kadar oynadığı karşılaşmada 12 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan temsilcimiz rakip kalelere 50 gol atarken, kendi kalesinde 14 gol gördü.

TEKİRDAĞSPOR 34 GOL ATABİLDİ

Temsilcimizin Çerkezköy Belediyspor'un bu haftaki rakibi Tekirdağspor ise oynadığı 17 karşılaşmada 30 puan toplayarak Malkaraspor'un ardından 4. sırada yer alıyor. Şimdiye kadar oynadığı karşılaşmalarda 9 galibiyet 3 beraberlik ve 5 yenilgi alan Tekirdağspor ise 34 gol atıp kalesinde 20 gol gördü.

VELİKÖY SEYİRCİSİNİN KARŞISINA ÇIKIYOR

Süper Amatör Küme'deki bir diğer temsilcimiz Veliköyspor ise bu sezon ilk defa seyircisinin karşısına çıkacak. Sezon başından beri bütün maçlarını deplasmanda oynayan Veliköyspor ilk kez seyircisi ile buluşuyor.

VELİKÖYSPOR STADI TRAKYA'DA BİR İLK

Suni çim ile yapılan stad Trakya'da başka bir bölgede bulunmazken, Veliköyspor'lu yöneticilerin başarısını gözler önüne seriyor.

VELİKÖYSPOR A. ADALETSPOR'U KONUK EDECEK

Süper Amatör Küme'nin 18. haftasında A. Adaletspor'u konuk edecek olan Veliköyspor bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Ligin 17. haftasında Çorlu Kültürspor ile 1-1 berabere kalan ve erteleme maçında ise hafta içinde oynadığı Akçeşmespor'u gol yağmuruna tutarak 9-2 gibi farklı bir skorla geçen Veliköyspor A. Adaletspor maçın da 3 puana kilitlendi.

MAÇ 13.30'DA BAŞLAYACAK

Veliköy Stadı'nda oynanacak olan Veliköyspor A. Adaletspor karşılaşması yarın saat 13.30'da başlayacak.

A. Adaletspor'un düşme hattından kurtulmak istediğinden dolayı maçın zorlu geçeceğini belirten Veliköyspor antrenörü Ahmet Sarı "Veliköyspor olarak maça iyi hazırlandık. Sahadan, elimizden gelenin en iyisini yaparak 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. A. Adaletspor düşme hattında bulunduğu için maç düşündüğümüzden daha da zor geçebilir. Takım olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Artık maç saatini bekliyoruz. Biz Veliköyspor olarak centilmenliğe ve sportmenliğe önem veren bir ekibiz. Fair-play kuralları çerçevesinde bir maç olmasını diliyorum

SEYİRCİMİZİ BEKLİYORUZ

Bu sezon bütün maçlarımızı deplasmanda oynadık diyebiliriz. İlk kez kendi sahamızda oynayacağız. Bu maça tüm seyircilerimizi bekliyoruz" dedi.

VELİKÖYSPOR 29 PUANLA 5. SIRADA

Süper Amatör küme'deki temsilcilerimizden Veliköyspor şimdiye kadar oynadığı 17 karşılaşmada 29 puan toplayarak 5. sırada kendisine yer buldu. Şimdiye kadar oynadığı karşılaşmalarda 8 galibiyet 5 beraberlik ve 4 mağlubiyeti bulunan Veliköyspor rakip kalelere 34 gol atarken, kalesinde ise 21 gol gördü.

11 GOL ATIP 11 PUAN TOPLADI 11. SIRADA YER ALDI

Veliköyspor'un bu haftaki rakibi A. Adaletspor ise 17 karşılaşmada 11 puan toplayarak 11. sırada ve düşme hattında bulunuyor. Oynadığı karşılaşmalarda sadece 3 galibiyet 2 beraberlik alan A. Adaletspor 12 de mağlubiyet aldı. Rakip kalelere 11 gol atan A. Adaletspor kalesinde 35 gol gördü. BİRİNCİ İLE SONUNCU KAPIŞACAK

Süper Amatör Küme'nin 18. haftasında temsilcilerimizin dışında oynanacak olan karşılaşmalarda lider Çorlu Sanayispor ligin son sırasında bulunan Volkanspor'u konuk edecek. 13.30'da başlayacak olan karşılaşma Çorlu Sanayispor'un sahasında oynanacak.

Diğer karşılaşmalarda ise Çorluspor Y. Hayraboluspor deplasmanına giderken, Çorlu Kültürspor Malkaraspor'u konuk edecek. Akçeşmespor ile Şarköyspor'un karşılaşacağı maç ise Namık Kemal Stadı'nda oynanacak. Tüm maçlar yarın saat 13.30'da başlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.