1911, Ali Kemal Zengin’i renklerine bağladı

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden 1911 Çerkezköyspor Kulübü, geçtiğimiz sezon Ortaköyspor takımında oynayan 26 yaşındaki sol bek-sol açık oyuncusu Ali Kemal Zengin’i renklerine bağladı

1911, Ali Kemal Zengin’i renklerine bağladı
19 Haziran 2015 Cuma 16:26

 DIŞ TRANSFERDE YENİ BİR OYUNCU DAHA

2015-2016 sezonuna hızlı bir giriş yapmak isteyen 1911 Çerkezköyspor takımı, transfer çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Dış transferde 3, iç transferde ise 6 oyuncu ile anlaşan temsilcimiz son olarak takımın başına da Sefer Ekizoğlu’nu getirmişti. 1911 Çerkezköyspor yönetimi transfer çalışmaları kapsamında dış transferde geçtiğimiz sezon Ortaköy takımında oynayan 26 yaşındaki Ali Kemal Zengin ile anlaşma sağladı.

İLK KULÜBÜ ÇENGELKÖYSPOR

Sol bek-sol açık oynayan Ali Kemal Zengin, ilk olarak Çengelköyspor takımında futbol hayatına başlarken, 2007-2008 sezonu PAF Ligi Denizlispor, 2010-2011 sezonu Bölgesel Amatör Lig’i Maltepespor, 2011-2012 sezonu 3.Lig Maltepespor, 2012-2012 sezonu Bölgesel Amatör Lig’de ilk olarak Kocaalispor ve ardından Vefaspor takımında top koşturan Zengin, son olarak Ortaköyspor takımında oynadı.

HERKES ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAK

Bir dönem Fenerbahçe Spor Kulübü alt yapısında da top koşturan Ali Kemal Zengin, Süper Amatör 2015-2016 Sezonunda da 1911 Çerkezköyspor takımı için ter dökecek. 1911 Çerkezköyspor Kulübü ile anlaştığı için mutlu olduğunu ifade eden Zengin, “Bu kulüp 3.Lig parolasıyla takım kurmaya çalışıyor ve buda beni son derece mutlu etti. Şampiyonluk parolasıyla lige başlayacağız ve herkes elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Transferimin şahsım ve kulübüm adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

ÇALIŞMALARA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ise yaptığı açıklamada, “yeni anlaştığımız oyuncumuzun kariyeri ortadadır. Oynadığı kulüplerdeki sergilediği başarıyı bu sene burada sergileyecek. Biz başta da söylediğimiz gibi bu yıl hedefimiz kesinlikle şampiyonluk ve ardından Profesyonel Liglerdir. Transfer çalışmalarımıza da ara vermeden devam edeceğiz. Ali Kemal Zengin transferinin takımımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.