1911 BAL’a hazırlanıyor

Süper Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, ligin ilk yarsını lider bitirmenin mutluluğunu yaşarken, yaptığı iki transferi de kamuoyuna tanıttı

1911 BAL’a hazırlanıyor
14 Ocak 2016 Perşembe 16:52

ÇERKEZKÖY HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

1911 Çerkezköyspor’da teknik heyet ligin ilk yarısına ilişkin değerlendirmede bulundu. 1911 Çerkezköyspor Kulübü Tesislerinde yapılan basın toplantısında ilk olarak takımın Genel Kaptanı Muzaffer Savaş söz aldı. Savaş, yaptığı açıklamada, “ligin ilk yarısını lider olarak tamamladığımız için çok mutluyuz. Sezona dar bir kadro ile girdik. Devre arasında transfer yapacağımızın kararını Çorlu Gençlerbirliğispor maçı ile vermiştik. Ligin son haftasını BAY geçmemiz bizim için avantaj oldu. Pazar günü Babaeskispor ile hazırlık maçı yapacağız. Bu maç ile birlikte idman eksiği olan oyuncularımızı hazırlayacağız. Sezonun geneline baktığımızda son 8 maç çok iyi oynadık ve iyi mücadele ettik. Bu süreçte bize destek çıkan tüm Çerkezköy halkına teşekkür ediyoruz ve desteklerini esirgememelerini istiyoruz” diye konuştu.

YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu ise yaptığı açıklamada, kazanmayı isteyen takım olduklarını ifade ederek, “Muzaffer hocanın dediği gibi dar bir kadro ile başladık. Ligin üç haftasını kayıpsız geçtik daha sonra ise bir beraberlik serisi başladı. 3 maç üst üste berabere kaldık. Bu dönem bizim için en sıkıntılı süreç oldu. Sonrasında galibiyetlere başladık ve Kültürspor’u da farklı mağlup edince takımdaki hava birden değişti. Son 8-9 maç sürekli galibiyet isteyen ve her maça kazanacağız parolasıyla çıkan bir ekip olduk. Oyuncularımız da bu galibiyet serisinden pozitif olarak etkilendi ve ellerinden gelenin çok çok fazlasını verdiler. Hepsini bir kez daha yürekten tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

TAKIMDAN KİMSE GİTMEYECEK

Konuşmasının devamında öz eleştiri yapan Ekizoğlu, “Şuan lideriz fakat ikinci ile aramızda 6 puan, 9 puan gibi farklar olabilirdi. Bunu bu şekilde yapmamamızın nedeni benim. Beraberliklerin alındığı haftalar galip gelsek şuan tablo daha farklıydı. Fakat yönetimimiz bize inandı ve sezon sonu 1911 Çerkezköyspor bu ligde şampiyon olacak ve BAL ligi takımlarından biri ile oynanacak play-out maçını da kazanıp bir üst lige çıkacağız. Yönetimimiz istediğimiz iki oyuncuyu sağolsunlar takımımıza kazandırdı. Takımımızdan devre arası kimse gitmeyecek fakat takviye yapacağız. İki oyuncu ile anlaştık ve transfer konusundaki çalışmalarımızı yönetimimiz daha yakından takip etmektedir” dedi.

TAKIMA DESTEK VERİLMESİNİ İSTEDİ

Takımlarını desteklemek için maça gelen tüm Çerkezköy halkına minnettar olduğunu belirten Sefer Ekizoğlu, statta kardeşlik, dostluk ve sporseverlik ruhunu yansıtan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, takımlarına destek verilmesini istedi.

ALMANYA DOĞUMLU

Toplantının ardından yeni transferler basına tanıtıldı. Almanya doğumlu ve Almanya’da futbol oynamış Tezcan Karabulut ile 1911 Çerkezköyspor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Son olarak Etimesgut Şekerspor’da forma giyen genç oyuncu Orta Saha’da forma giyiyor. Daha önce SC Hassel, RW Essen, M’Glandbach, Goslarer, Babelsberg 03, LSK Hansa, Etimesgut Belediyespor forması giyen yıldız oyuncu kendisini 1911 Çerkezköyspor’a bağlayan imzasını attı.

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM

Tezcan Karabulut’un yanı sıra Körfez Belediyespor’da forma giyen tecrübeli ön libero Emre Morgil’le de anlaştığını açıklayan Teknik heyet genç oyuncunun Türkiye’nin önemli kulüplerinde forma giydiğini ifade etti. 31 yaşındaki tecrübeli libero oyuncusu daha önce Göztepe, Kayseri Erciyes, Gölcükspor, Orhangazispor, Turanspor, Kahramanmaraş Belediyespor formaları giyen tecrübeli yıldız, 1911 Çerkezköy’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve bu forma ile şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.