1911 cephesi alınan 1 puandan memnun

Çerkezköy 1911 Spor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Sultangazi Spor – Çerkezköy 1911 Spor müsabakasını değerlendirdi. Sultangazi deplasmanından alınan 1 puanın önemli olduğunu kaydeden Çolakoğlu, sezon başından bu yana dillerden düşmeyen sloganlarını yineledi: “Biz şampiyon olacağız!”

1911 cephesi alınan 1 puandan memnun
18 Ekim 2017 Çarşamba 13:34

YENİ TRANSFER İLK 11’DE BAŞLADI
Yardımcı Antrenör Güngör Çakar ve Basın Sözcüsü Uğur Can Avcılar’ın da katıldığı hafta değerlendirme toplantısında konuşan Çerkezköy 1911 Spor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu şu ifadeleri kaydetti: “Mücadelenin ilk 10-15 dakikasında rakibin baskı yapacağını biliyorduk. İlk yarıda çok pozisyon vermedik çok da pozisyon bulamadık. Ortada geçen bir maç oldu. Yozgatspor 1959 takımından transfer ettiğimiz Mesut Hür maça ilk on birde başladı. Anıl Dilaver son akşamki çift kale idmanda rahatsızlanmasından sonra kadroda yer almadı.
RAKİP AGRESİF OYNADI
Oyunun tansiyonu yüksekti. Kartlık olmayan yerlerde hakemler kart gösterdi. Rakibimiz de bizi yenmek istediği için biraz agresif oynadı. Deplasmanda biz de aynı agresifliği sergileseydik kolay kart görebilirdik.
4 HAKEM DE İSTANBUL BÖLGESİNDEN
İstanbul takımıyla İstanbul’da maç oynuyoruz. Maçın 4 hakemi de İstanbul bölgesi hakemi. Bu tarihte bir ilktir belki de. Böyle bir durum olacağını tahmin etmiyorduk. Bizim maçımıza Tekirdağ hakemi gelmesi yakışık olur mu? Olmaz.  Hatalar göze batıyor böyle durumlarda. Kenar çizgi hakemi faul pozisyonunda bayrak kaldırmadı. Önünde olan el pozisyonunda bayrak kaldırıp göstermedi. Maç başlamadan önce 4. hakeme hakemler arasında uyumlu olunması gerektiğini söyledik. Tedavisi tamamlanan oyuncumuz bir pozisyonda oyuna girmek istedi fakat orta hakeme sesimizi duyuramadık.
YENEMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN
Deplasmanda çok baskılı oynayan bir takıma karşı 1 puanı almak bizim için iyi. Biz oraya yenmeye gittik ama futbolun kuralıdır yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Golü atamayınca 3 puan yazılmıyor. Gol atamadık gol de yemedik. Savunmamız çok iyiydi.
ZEMİNDEN DERT YANDI
Saha zemini çok kötüydü. Futbolcularımız maç içerisinde saha zemininden dolayı zor anlar yaşadılar. Tansiyonu yüksek maçta saha zeminin de etkisiyle oyuncuların sinirleri bozuldu. Saha zemini Veliköy Sahası’ndan da kötüydü.
BÜYÜK BİR TAŞKINLIK YAŞANMADI
İlk yarının sonunda kalecimiz Sedat ile rakip takım kalecisi arasında tartışma yaşandı. Fakat diğer futbolcuların araya girmesiyle olay tatlıya bağlandı. İki kaleci de sarı kart gördü. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. İki taraftar grubunun yıllardır süren dostluğu, kardeşliği olayların büyümesini engelledi. Sultangazi Spor taraftarı ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Bizleri güzel ağırladılar. Kendi taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Sıcak havada 90 dakika susmadılar. Bizleri desteklediler. Deplasmanda Çerkezköy’ün sesini ciddi anlamda duyurduk. Şampiyonluk yolundaki deplasmanda alınan bu bir puan çok iyi ve önemli bir puan. İçerde kaybetmediğimiz sürece bu işin sonunda şampiyon olacağımıza inanıyoruz.
PAZAR GÜNÜ GAZİOSMANPAŞA’YI AĞIRLIYORUZ
Öte yandan Basın Sözcüsü Uğur Can Avcılar, 22 Ekim Pazar günü saat 15.00’da oynanacak Gaziosmanpaşa maçına tüm Çerkezköylüleri davet etti ve maç günü forma ve atkı satışlarının olacağını belirtti.






 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.