1911 Çerkezköyspor'dan tanışma yemeği

Bölgesel Amatör Ligde ilçemizi temsil edecek 1911 Çerkezköyspor yeni sezon öncesinde tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Mekan Cafe Bistro’da düzenlenen akşam yemeğine 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Uğur Erem, eski kulüp başkanı Murat Narçın, yönetim kurulu üyeleri, yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları katıldı

1911 Çerkezköyspor'dan tanışma yemeği
02 Ağustos 2017 Çarşamba 13:37

HEDEF ÇERKEZKÖYÜN TAKIMI OLMAK
Yemeğin ardından konuşan 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Uğur Erem yeni sezon öncesinde tanışma ve kaynaşma amacıyla bu yemeği düzenlediklerini belirterek “ Yeni gelen futbolcularımızla, yeni ekibimizle umuyorum ki 3.ligi hedeflediğimiz bu yılda başarılar elde ederiz. Yeni gelen futbolcular ve yeni bir yönetim var. Takımımız yarın topbaşı yapacak ve eminim ki kısa sürede futbolcu arkadaşlarımız kaynaşacaklar.” dedi. Çerkezköylülerin takıma sahip çıkmasının beraberinde başarıları da getireceğine inandığını ifade eden Erem “Hedefimiz Çerkezköy’ün takımı olmak ve Çerkezköylülerin bize sahip çıkacağı başarılar elde etmektir. Kentin takıma sahip çıkması başarıyı kendiliğinden getirecektir. Burada bir kere daha takımı BAL’a çıkaran yönetime ve hocalarına, futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” diye konuştu.
FUTBOLCULAR KENDİNİ TANITTI
İyi bir ekip olduklarına inandıklarını belirten 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Uğur Erem “ Başarıya aç olan bu ekibe güveniyorum. Transferlerimiz de devam edecek. Futbol şansının da yanımızda olmasını diliyorum. Kura çekimi de çok önemli.” dedi. Kulüp Başkanı Erem’in konuşmasının ardından futbolcular kendilerini tanıttı ve transfer oldukları takımı söyledi.
1911 KOMBİNE KART TANITILDI
1911 Çerkezköyspor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu ise 1911 Kombine Kart’ı basın mensuplarına ve yemeğe katılanlara tanıttı. Çolakoğlu “O Sene Bu Sene Hep Birlikte 3.Lig’e” sloganında yer aldığı 1911 Kombine Kart’ın kulübe destek amaçlı sembolik olarak oluşturulduğunu, yöneticilere dağıtılacağını belirtti.







 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.