1911 de forvetin yeni adı ‘Deniz Sert’

2015-2016 sezonuna hızlı bir giriş yapmak isteyen 1911 Çerkezköyspor takımı son transferini de gerçekleştirdi. Güçlü bir takım kurma yolunda özverili bir çalışma gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor yönetiminin son transfer bombası Trakya’da miçi lakabı ile tanınan tecrübeli forvet oyuncusu Deniz Sert oldu

1911 de forvetin yeni adı ‘Deniz Sert’
10 Temmuz 2015 Cuma 16:34

 SON TRANSFER MİÇİ OLDU

2015-2016 sezonunda Süper Amatör Ligde şampiyonluk isteyen 1911 Çerkezköyspor 11’inci dış transferini Deniz Sert ile gerçekleştirdi. Sezon öncesi iç transferde Muzaffer Kurt, Salih İzmir, Bahadır Aydınoğlu, Tuna Akgüneş, Oğuz Kaptan, Gürer Altundaş, Gençağa Yılmaz ile anlaşan dış transferde ise Karasuspor’dan Mesut Salmaz, Malkara Belediyespor’dan Hayrettin Aydın ile Gökay Alpçoğay, Vefaspor’dan Emrah Çilingir ve Selçuk Tekeci,Gönenspor’dan Mesut Aytemiz, Kapaklıspor’dan Murat Sarı, Ortaköyspor’dan Ali Kemal Zengin, Tekirdağspor’dan Sedat Çolka, Büyükçekmecespor’dan Hakan Tice ile anlaşan Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor son bombasını ise tecrübeli oyuncu Miçi lakaplı Deniz Sert ile gerçekleştirdi.

BAŞARI İSTEYEN BİR OLUŞUMUN İÇİNDE YER ALMAK İSTEDİ

Kulüp tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımız ile konuştuğumda Deniz Sert’in Trakya’da bir kulüpte oynamak istediğini duydum. Telefon ile kendisi ile irtibata geçtiğimde bize gelmek istediğini söyledi. Anlaştığımız fiyat ise dışarıda aldığımız fiyatın yarısıdır. Yeni transferimiz tesislerimizi çok beğendi. Futbolculuk kariyerinde gurbette gezdiğini, Trakya da başarı isteyen bir oluşum içinde olmak istediğini söyledi. Anlaştığımız oyuncular ile birlikte onları iyi tanıdığını söyledi” diye konuştu.

ÇERKEZKÖY İÇİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

Muzaffer Savaş konuşmasının sonunda ise, “Deniz Sert transferinin Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni ediyorum. Deniz Sert ile transfer defterimizi kapattık. Hiç düşünmeden teklifimizi kabul eden ve takımımıza güç katan Deniz Sert’e çok teşekkür ediyorum. Miçi lakaplı Deniz Sert kardeşimiz içinde umarım 1911 Çerkezköyspor hayırlı olur. Biz kendisinden çok faydalanacağımızı düşünüyoruz” dedi.

BABAESKİSPOR’DA FUTBOLA BAŞLADI

25 Eylül 1988 doğumlu olan Deniz Sert 2002 yılında Babaeskispor’da futbola başladı. 2005 yılının Eylül ayına kadar bu takımın terini döken futbolcu bir yıllık Sakaryaspor macerasının ardından Babaeskispor’a tekrar döndü. Büyükçekmece Belediyespor’a 2008 yılında transfer olan oyuncu 2009 yılında Kırklarelispor’a transfer oldu. Bir yıl bu takımın formasını terleten başarılı oyuncu Batman Petrolspor macerasının ardından 2012 yılında Maltepespor’a transfer oldu. 2012 yılının Eylül ayında tekrar Kırklarelispor’a dönen futbolcu üstün performansla Van Büyükşehir Belediysepor’a transfer oldu. Kırklarelispor, Derincespor’da 2013-2014 yıllarında top koşturan golcü oyuncu Erzurum Büyükşehir Belediyesispor’da oynadıktan sonra sezonu Afjet Afyonspor’da sezonu tamamladı.

84 MAÇTA 37 GOL ATTI

U-21 Liginde sekiz maça çıkan Deniz Sert Türkiye kupasında ise oynadığı üç karşılaşmada iki kez rakip fileleri havalandırdı. 3.Lig’de 84 karşılaşmaya çıkan golcü oyuncu 37 gol atarken, TFF 2.Ligde Kırklarelispor ile çıktığı sekiz karşılaşmada ise gol atamadı. Bölgesel Amatör Ligde oynadığı 7 karşılaşmada rakip filelere iki kez havalandırdı.

LİGİN İDDİALI TAKIMI BİZ OLACAĞIZ

Deniz Sert yaptığı açıklamada ise, “1911 Çerkezköyspor takımını uzun süredir takip ediyordum. Başarıya inanmış bir takım olduğunu gördüğüm için biran önce bu takımda yer alarak elde edilecek olan başarılara ortak olmak istedim. Transferimin gerçekleşmesinde özellikle büyük emeği olan Muzaffer Savaş ağabeyime çok teşekkür ederim. Sezonun başlamasıyla birlikte ligin en iddialı talkımı olduğumuzu tüm takımlara göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.