1911 dolu dizgin

Hafta sonu deplasmanda karşılaştığı rakibi Büyük Çınarlıspor’u 8 golle bozguna uğratan Süper Amatör Lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Teknik direktörü Sefer Ekizoğlu ve Takımın Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, oynanan karşılaşmayı değerlendirerek takımın son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundular

1911 dolu dizgin
29 Aralık 2015 Salı 17:35

BASIN TOPLANTISI KULÜP TESİSLERİNDE DÜZENLENDİ

Süper Amatör Lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hafta sonu deplasmanda Büyük Çınarlıspır ile karşı karşıya gelmiş ve müsabakadan 8-0’lık galibiyetle ayrılarak rakiplerine büyük bir gözdağı vermişti. Büyük Çınarlıspor karşısında alınan farklı galibiyetin ardından Teknik direktörü Sefer Ekizoğlu ve Takımın Genel Kaptanı Muzaffer Savaş tarafından Kulüp Tesislerinde basın toplantısı düzenlendi.

GÜZEL HAVA ŞARTLARINDA OYNADIK

İlk olarak konuşan Genel Kaptan Muzaffer Savaş, futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ederek, “Kış ayında olmamıza rağmen çok güzel hava şartlarında futbol oynadığımız için mutluyuz. Karşılaşmada hasta olan oyuncumuz Gökay ile sakatlığı devam eden Mesut Salmaz kadroya alınmadı. Gençağa Yılmaz da ilk yarı oynadıktan sonra riske edilmemek için ikinci yarı sahaya çıkarılmadı. Karşılaşmada toplam 4 gole imza atan Deniz Sert maçın yıldızı olurken, başarılı futbolcu ligin ilk yarısının tamamlanmasına bir maç kala gol sayısını da 16’ya yükseltti. Büyük Çınarlıspor karşılaşmasında takımın genç oyuncularından Enes Çorak da forma şansı buldu. Futbolcumuz, kendisine verilen şansı iyi değerlendirdi. Sağ kanatta güzel işler yaptı. Kendisini kutluyoruz” diye konuştu.

SAHADAN 8-0’LIK GALİBİYETLE AYRILDIK

Savaş konuşmasının devamında ise, “Büyük Çınarlıspor karşısında ilk golü 5’inci dakikada Deniz Sert’in ayağından bulduk. Sonrasında 23’üncü dakikada Deniz Sert, 29’uncu dakikada Mesut Aytemiz ve 44’üncü dakikada da Hakan Tice’nin ayağından bulduğumuz gollerle ilk yarıyı 4-0 önde kapadık. İkinci yarıda da 53’üncü dakikada Deniz Sert, 62’nci dakikada Deniz Sert, 68’inci dakikada Mesut Aytemiz ve 88’inci dakikada da Salih İzmir ile bulduğumuz gollerle sahadan 8-0 üstün ayrıldık” dedi.

15 GÜNLÜK ARAYI ÇOK İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Haftaya Aşağı Sevindiklispor’u kendi evlerinde ağırlayacaklarını sözlerine ekleyen Muzaffer Savaş, “Bu karşılaşma ile ligin ilk yarısını tamamlamış olacağız, çünkü son haftayı BAY geçeceğiz. 15 günlük devre arasının ardından 23 Ocak’ta ligin ikinci yarısı başlayacak. Transfer dönemi ise 4 Ocak-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Çok iyi bir kadromuz var. Devre arasında transfer düşünmüyoruz. Oyuncularımızı da göndermek istemiyoruz. Hocamızın devre arasında vereceği rapor doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımıza Aşağı Sevindiklispor maçı sonrasında 5 günlük izin vermeyi planlıyoruz ve sonrasında 15 günlük arayı çok iyi değerlendirip, lige kaldığımız yerden devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

HER MAÇIMIZI CİDDİYETLE OYNAYACAĞIZ

Savaş konuşmasının sonunda ise şunları söyledi; “2015-2016 sezonunda ligin ilk haftalarını sıkıntılı geçirdik. Oyuncularımızın sakatlıkları nedeniyle puan kayıpları yaşadık. Fakat bu süreci hızlı bir şekilde atlattık ve bugünlere geldik. Ligin ikinci yarısında bizi oldukça zorlu maçlar bekliyor. Kültürspor hafta sonu Sitespor deplasmanına çıkacak. Sonraki hafta da Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşılaşacaklar. Rakibimizin puan kaybetmesi ile aradaki farkı açmak istiyoruz. Bizim gözümüzde küçük takım-büyük takım diye bir şey yok. Biz her maçımızı aynı ciddiyet ile oynayacağız”

RAKİP TAKIMI KUTLUYOR BAŞARILAR DİLİYORUM

1911 Çerkezköyspor teknik direktörü Sefer Ekizoğlu ise yaptığı konuşmada, “Büyük Çınarlıspor karşısında sergilenen futbol ve ortaya konulan kazanma hırsı nedeniyle oyuncularımı tebrik ediyorum. Büyük bir mücadele örneği sergilediler. Maçın 1’inci dakikasındaki heyecanlarını ve isteklerini, 90’ıncı dakikaya kadar korudular. Ard arda bulduğumuz gollerle rakibin direncini kırdık ve 8-0’lık farka ulaştık. Büyük Çınarlıspor genç ve dinamik bir kadroya sahip. İyi mücadele ettiler. Kendilerini kutluyor ve bundan sonraki karşılaşmalarda başarılar diliyorum” dedi.

TÜM DOSTLARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Futbolcuların mücadelelerinden ve azimlerinden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Ekizoğlu, “Aşağı Sevindiklispor karşısında da aynı mücadeleyi sergileyip yeni yılın ilk galibiyetini almak istiyoruz. Ligin ilk yarısında bazı oyuncularımız sakat sakat sahaya çıktı. Bu da, şampiyonluk yolunda herkesin elini taşın altına koyduğunun bir göstergesidir. Takımımız her geçen gün üstüne koyarak ilerliyor. İnsanların bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Bize güvenen dostlarımızı her zaman yanımızda görmekten mutluluk duyacağız” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.