1911 fırsat teperek liderlik koltuğundan oldu 1-1

1911 Çerkezköyspor Süper Amatör Lig’in ikinci yarı ilk hafta karşılaşmasında Muratlı Belediyespor takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen temsilcimiz skora denge getirmesinin ardından soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti. Rakip takım oyuncusu Çağatay ilk devrede gördüğü kırmızı kartla takımını yalnız bırakırken, temsilcimiz yaklaşık 60 dakika boyunca bir kişi fazla oynamasına rağmen rakibi karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamayınca sahadan da 1-1’lik eşitlik ile ayrılarak önemli puan kaybı yaşamış oldu

1911 fırsat teperek liderlik koltuğundan oldu 1-1
25 Ocak 2016 Pazartesi 15:21

MÜSABAKA PAZAR GÜNÜ OYNANDI

Süper Amatör Lig’in ikinci yarı ilk hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kendi evinde Muratlı Belediyespor takımını konuk etti. Mustafa Uğraş Stadında Pazar günü saat 14.30’da oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Muzaffer Kurt, Oğuz Kaptan, Hayrettin Aydın, Tuna Akgüneş, Mesut Aytemiz, İsmail İnan, Gençağa Yılmaz, Emrah Çilingir, Deniz Sert, Gökay Alpçoğay ve Hakan Tice ilk on biri ile başlarken, rakip Muratlı Belediyespor takımı ise Semih Sezer, Çağatay Akdeniz, Hakan Ocak, Eyüp Kahraman, Esen Çelik, Aykut Çoban, Batuhan Yeni, Hakan Dönmez, Mustafa Ataçay, Eray Cem ve Tolga Aşçı ilk on biri ile başladı.

KARŞILAŞMAYA MURATLI BELEDİYESPOR BAŞLADI

Karşılaşma Muratlı Belediyespor takımının santra vuruşu ile başladı. Henüz karşılaşmanın 2.dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla sağ kanattan hızla ilerleyen Emrah Çilingir’e rakip oyuncu Hakan tarafından faul yapılınca orta hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Karşılaşmanın 18.dakikasında ara pasına koşan Deniz Sert ceza alanı içinde topa müdahale etmek isterken kaleciye faul yaptığı gerekçesiyle sarı kart ile cezalandırıldı.

GOL PERDESİNİ RAKİP TAKIM AÇTI

Faul atışının ardından Muratlı Belediyespor takımı kontra atağa çıktı. 1911 Çerkezköyspor yarı alanı taç çizgisine yakın bir bölümde Mesut ile Gençağa arasında yaşanan top kaybı neticesinde rakip takım topu kaparak ceza alanına yöneldi. Ceza alanı içine gönderilen topu iyi takip eden Batuhan sol çaprazdan çektiği sert şut Muzaffer’in müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. Erken gelen golün ardından rakip takım kontra ataklarla gol aramaya devam etti.

TAKIMINI 10 KİŞİ BIRAKTI

1911 Çerkezköyspor takımı her iki kanadı da iyi kullanarak rakip kaleye yüklenirken, aradığı gole 25.dakikada ulaşmayı başardı. Gelişen atakta ceza alanı dışı sol çaprazdan Hayrettin faul atışı kullandı. Hayrettin’in kale önüne yaptığı düzgün ortayı iyi takip eden Hakan Tice direk önünde vurduğu kafa vuruşu ile skora denge getiren isim oldu. Karşılaşmanın 30.dakikasında yaşanan faulün ardından oyun kısa süreli dururken, Hayrettin ile Çağatay arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Pozisyona yakın olan yan hakemin  gördükleri orta hakeme anlatmasının ardından Çağatay, Hayrettin’e kafa attığı gerekçesiyle kırmızı kart ile cezalandırarak oyun dışına gönderdi.

İLK DEVRE 1-1’LİK BERABERLİK İLE TAMAMLANDI

Müsabakanın ilerleyen bölümlerinde rakip takım on kişi ile mücadele ederken, kontra ataklarına da hız kesmeden devam etti. 38.dakikada Mustafa’nın sol kanattan kullandığı frikik atışını Muzaffer son anda kornere çelerek takımına rahat bir nefes aldırdı. İlk yarının uzatma bölümlerinde temsilcimiz gole çok yaklaştı. Gelişen atakta rakip takım oyuncusu tarafından Gökay’a faul yapıldı. Hayrettin’in kullandığı frikik atışını kaleci Semih son anda kornere çelerken, ilk devre de 1-1’lik eşitlik ile tamamlanmış oldu.

GÖKAY’IN GOLÜ OFSAYT GEREKÇESİYLE VERİLMEDİ

İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz girdiği net gol pozisyonlarına cömertçe harcarken, rakip Muratlı Belediyespor takımı da kontra ataklarla ikinci gol için mücadele verdi. Karşılaşmanın 58.dakikasında Mesut Aytemiz oyundan çıkarken yerine Selçuk oyuna dahil oldu. 70.dakika da rakip takım oyuncusu Hakan ceza alanı dışında topla buluşurken, rakiplerini geçtikten sonra çektiği sert şut direğin dibinden auta çıktı. Baskısını artıran temsilcimiz her iki kanattan da geliştirdiği ataklarla öne geçmeye çalıştı. Karşılaşmanın 78.dakikasında Hakan Tice ceza alanı dışında pasını Emrah’a gönderdi. Emrah’ın sağ kanattan ceza alanı içine gönderdiği topu arka alanda iyi takip eden Gökay vurduğu kafa vuruşuyla topu filelerle buluştururken, ofsayt gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı.

KARŞILAŞMA 1-1’LİK SKORLA TAMAMLANDI

Karşılaşmanın 85.dakikasında Oğuz Kaptan oyundan çıkarken, yerini yeni transferlerden Tezcan’a bıraktı. İlerleyen bölümlerde temsilcimiz baskısını artırsa da aradığı gole bir türlü ulaşamadı. Karşılaşmanın 90+3’üncü dakikasında Emrah Çilingir sol kanattan ceza alanı içine topu gönderirken, topu iyi takip eden Gökay’ın kafa vuruşu üst direğe çarparak auta gitti. Oyunun geri kalan bölümlerinde başka gol olmayınca müsabaka 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

LİDERLİK KOLTUĞUNU KAPTIRDI

Yaklaşık 60 dakika boyunca rakibi karşısında bir kişi fazla oynayan 1911 Çerkezköyspor takımı 3 puanı adeta elinin tersiyle itmeyi başardı. Temsilcimiz aldığı beraberliğin ardından da liderlik koltuğunu Çorlu Kültürspor takımına kaptırmış oldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.