1911 Geliboluspor ile karşı karşıya geliyor

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, 10 günlük Bolu kampını değerlendirdi. Kampın oyuncular açısından son derece verimli geçtiğini belirten Savaş, iddialı bir şekilde lige hazır olduklarını ifade etti. Ayrıca Muzaffer Savaş, Pazar günü Kapaklı Şehir stadında Geliboluspor takımı ile oynanacak olan sezon açılış karşılaşmasına tüm spor severleri davet etti

1911 Geliboluspor ile karşı karşıya geliyor
18 Eylül 2015 Cuma 17:43

YORUCU ANTRENMANLARA RAĞMEN OYUNCULARMIZ PES ETMEDİ

 

10 günlük Bolu kampını değerlendiren 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, “takımımızın üst düzeye gelmesi adına çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Kamp süresince 4 hazırlık maçı yaptık ve oynadığımız takımlar da BAL ligi takımlarıydı. Kampa gitmeden önce oyuncularımız tam hazır değildi ve yüzde 40 kapasiteyle gittik. İlk üç günü sabah ve akşam antrenmanlarıyla tamamladık. Çalışmalarımız sonucunda da oyuncular üzerinde ki etkisini de dördüncü günden itibaren almaya başladık. Oyuncuların tamamı zorlu antrenmanlara rağmen yılmadan çalıştılar” dedi.

 

HOCAMIZ HERKESE EŞİT ŞANS VERDİ

 

Topla çalışmayı kampın son iki gününde yaptıklarını sözlerine ekleyen Savaş, “Topla yapılan çalışmalardan önce de hep kondisyon, güçlendirme, çabukluk antrenmanları yapıldı. Geri kalan zamanlarda da ekstra antrenmanlar yapıldı. Kampın ikinci günü BAL temsilcilerinden 500 evler takımı ile maç yaptık. Onların antrenmanı 45 günde olmasına rağmen başa baş bir mücadele oldu. 1-0 yenilmemize rağmen pozisyon zenginliği bizden yanaydı. Net gol pozisyonlarını cömertçe harcadık. Sakatlıklardan dolayı bazı eksiklerimiz vardı. İlk iki maçta Sefer hocamız sistem, taktik ve kadro değişiklilerine gitti. Hakan Tice’nin sakatlığı olduğu için oynamadı. Oğuz’un da sakatlık sorunu olduğu için kendisinden fazla faydalanamadık. Genele baktığımız zaman 20 kişilik kadroda hocamız herkese eşit şans verdi” diye konuştu.

 

MAÇLARDA EN ÇOK POZİSYON YAKALAYAN TARAF BİZDİK

 

Üçüncü hazırlık karşılaşmasını Boluspor U-21 takımıyla yaptıklarını ifade eden Muzaffer Savaş, “Bolu maçında ilk iki maça nazaran ideal 11 yakın bir kadro ile çıktık. Bu maçı 4-1 kazandık. Oyuncuların tümünün performansları bizleri mutlu etti ve çalışmalarımızın meyvesini aldığımızı düşünüyorum. Cumartesi günü ekstra bir maç alarak Akçakoca takımı ile oynadık ve bu karşılaşmada 0-0’lık skorla tamamlandı. Pozisyonlarımız vardı ve bütün maçlarda en çok pozisyon yakalayan taraf biz olduk” açıklamasında bulundu.

 

TEMSİLCİMİZ GELİBOLUSPOR İLE KARŞI KARŞYA GELECEK

 

Savaş konuşmasının sonunda ise, “Takım arasında ki paslaşmanın yüksek oluşu gibi taktik çalışmalarının da karşılığını aldık. Üst seviyeye çıkması için hocamız her şeyi denedi. Özellikle takımımız Bolu maçında muhteşemdi. Takımımızda hemen hemen her bölgede oynayacak oyuncular var. Şu an itibariyle lige hazırız. Bundan sonra da çalışmalarımıza lig başlayana kadar devam edeceğiz. Yarın Kapaklı Şehir stadında da sezon açılış maçında Geliboluspor ile karşı karşıya geleceğiz. Sezon açılış maçına tüm sporseverleri davet ediyoruz” dedi.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.