1911 ikinci yarı çalışmalarına başladı

Süper Amatör Lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı ligin ikinci yarı çalışmalarına başladı. Cumartesi günü top başı yapan temsilcimiz hafta sonuna kadar yapılacak olan çift idmanla hazırlıklarına devam edeceği öğrenildi

1911 ikinci yarı çalışmalarına başladı
13 Ocak 2016 Çarşamba 15:35

CUMARTESİ GÜNÜ TOP BAŞI YAPTILAR

Süper Amatör Lig’in ilk yarısını 30 puanla lider tamamlayan 1911 Çerkezköyspor, ikinci yarı hazırlıklarına Cumartesi günü yaptığı idmanla başladı. Hafta boyunca günü çift idmanla kapatan temsilcimiz de sakat oyuncunun bulunmaması teknik heyeti ve yönetimi sevindirdi.

MESUT SALMAZ TAKIMLA BİLİKTE ÇALIŞTI

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilen Çerkezköy Belediyesi Spor Kompleksinin yanında bulunan kapalı halı sahada çalışmalarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor da Murat Sarı ve Enes Çorak’ın izinli olmalarından dolayı diğer oyuncular eksiksiz katıldı. İlk yarıda geçirdiği sakatlık sonucunda sahalardan uzak kalan Mesut Salmaz ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, “ilk yarının son haftasını bay geçtiğimiz için oyuncularımız devre arasına bir hafta önce girdiler. Cumartesi günü yaptığımız ilk idmanla da ikinci yarı hazırlıklarına başlamış olduk. Yaptığımız çalışmalarla ligin ikinci yarısına en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Bugüne kadar bizlere inananları yanıltmadık ve lig sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yaparak bu ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.