1911 kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Süper Amatör Lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligin ilk yarısını yaptığı çalışmalarla en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırken, transfer çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Tezcan Karabulut ve Emre Morgil’i renklerine bağlayan temsilcimiz hafta başında da Soner Alpaydın ile anlaşma sağladı

1911 kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor
22 Ocak 2016 Cuma 16:55

İLK OLARAK İKİ OYUNCU TRANSFER EDİLDİ

Süper Amatör Lig’in ilk devresini lider tamamlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı transferde de adından söz ettirmeye devam ediyor. Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir takım ile girmeyi hedefleyen temsilcimiz geçtiğimiz hafta Tezcan Karabulut ve Emre Morgil ile anlaşma sağlayarak kadrosunu güçlendirmişti.

FUTBOL YAŞANTISINA 2004 YILINDA BAŞLADI

Temsilcimiz yaptığı transfer görüşmeleri neticesinde de son olarak Cizrespor takımından Soner Alpaydın’ı renklerine bağladı. 2004 yılında Dudullu takımı ile futbol hayatına başlayan Soner Alpaydın, 2010 yılına kadar Dudullu takımının formasını terletti. 2011 yılında Beykozspor 1908 futbol takımı ile anlaşan Alpaydın, 2012 yılında yeniden Dudullu takımına transfer oldu.

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

2013 yılında Çatalcaspor takımında top koşturan Soner Alpaydın, daha sonra 3 sene Cizrespor takımında futbol hayatına devam ederken, son olarak 1911 Çerkezköyspor takımı ile anlaşma sağladı. Gerçekleşen transfer hakkında konuşan 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, “Önceki açıklamalarımızda da söylediğimiz gibi hiçbir oyuncumuzla yollarımızı ayırmayacağımızı sadece birkaç takviye yapacağımızı ifade etmiştik. Bu bağlamda da kendisini yakından takip ettiğimiz Soner Alpaydın kardeşimizle görüştük ve anlaşma sağladık. Kendisi ve kulübümüz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

PASTA SÜRPRİZİ

Diğer yandan 1911 Çerkezköyspor yönetimi ve teknik heyet tarafından takıma geçtiğimiz hafta transfer olan Tezcan Karabulut ve Soner Alpaydın’ın doğum günü olması sebebiyle idman sonrasında her iki futbolcuya yaş pasta sürprizi yapıldı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.