1911 şaha kalktı 9-0

1911 Çerkezköyspor takımı ikinci yarı da yaşadığı kötü günlerin acısını 1461 Karadenizspor takımından çıkardı. Yeni teknik direktör ile çıktığı ilk maçında sahada harikalar yaratan temsilcimiz ilk yarısı 2-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında şaha kalkarak bulduğu yedi golle sahadan 9-0’lık galibiyet ile ayrılırken, ilk yarı oynanan ve 3-3’lük skorla biten karşılaşmanın rövanşını da ağır bir şekilde almış oldu

1911 şaha kalktı 9-0
22 Şubat 2016 Pazartesi 16:59



YENİ HOCA İLE ANLAŞARAK ÇALIŞMALARA BAŞLADILAR

Süper Amatör Lig’in 18.hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor ile 1461 Karadenizspor takımı karşı karşıya geldi. ligin 17.hafta karşılaşmasında deplasmanda Çorlu Gençlerbirliği takımı karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamayan ve 6-1’lik skorla sahadan yenik ayrılan temsilcimizde Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu, oyunculardan Gençağa Yılmaz ve Salih İzmir ile yollar ayrılmıştı. Hafta başında vakit kaybetmeden hoca arayışlarına başlayan temsilcimiz Vasıf Aksaka ile anlaşarak çalışmalarına başladı.

YENİ HOCA İLE İLK MAÇLARINA ÇIKTILAR

Yeni teknik direktör Vasıf Aksaka ile ilk karşılaşmasına çıkan temsilcimiz sahada Sedat Çolak, Göksel Söyler, İsmail İnan, Emre Morgil, Hayrettin Aydın, Selçuk Tekeci, Tezcan Karabulut, Oğuz Kaptan, Metin Erdem, Hakan Tice ve Deniz Sert ile yer alırken, rakip 1461 Karadenizspor ise Şahin Karaman, Gökhan Kör, Kubilay Demirci, Uğur Karabacak, Ramazan Alabay, Ceyhun Kalıntaş, Ogün İncehasan, Cevdet Karanfil, Ümit Özdemir, Harun Korkmaz ve Rahim Karaca ilk on biri ile saha çıktı.

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BİR DAKİKALIK SAYGI DURUŞU

Karşılaşma öncesinde son günlerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 1911 Çerkezköyspor başlama düdüğü öncesinde saha ortasında kenetlenerek birlik beraberlik mesajı vererek galibiyet yemini ettiler. Karşılaşma rakip takım 1461 Karadenizspor’un santra vuruşu ile başladı. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte temsilcimiz hızlı bir oyunla karşılaşmanın ilk dakikalarında etkili ataklar geliştirdi. 3.dakikada dakikada Oğuz Kaptan’ın ortasını iyi takip eden Metin’in vurduğu yarım vole defans oyuncusuna çarparak kornere çıktı.

RAKİP TAKIM VARLIK GÖSTEREMEDİ

Oyunun ilk bölümlerinde sergilediği oyun ile taraftarları da heyecanlandıran temsilcimiz 7.dakikada Selçuk ile gole çok yaklaştı. Selçuk ceza alanı dışından çektiği sert şut direğin üzerinden az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın 17.dakikasında rakip oyuncu tarafından Göksel’e yapılan faul atışını kullanan Hayrettin’in sert şutunu kaleci Şahin son anda kornere çelerek takımına rahat bir nefes aldırdı. Rakibini adeta kendi yarı alanına hapseden temsilcimiz sahanın her noktasında başarılı bir oyun sergileyerek öne geçme golünü aradı. Rakip takım ise bulduğu birkaç pozisyonla temsilcimizin kalesinde etkili olmaya çalıştı.

ATAMADIĞI GOLLERİN ACISINI ÇIKARDI

Karşılaşmanın 26.dakikasında Metin’in soldan hızla içeri girerek rakiplerini geçtikten sonra çektiği sert şutu kaleci Şahin parmak uçlarıyla kornere çeldi. 36.dakikada topla buluşan Tezcan defans oyuncuları arasından Deniz Sert’e enfes bir pas çıkardı. Kendisine gelen topu iyi kontrol eden Deniz, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta göndererek net gol pozisyonuna da cömertçe harcanmış oldu. Bu ataktan dört dakika sonra orta sahanın başarılı isimlerinden Selçuk rakiplerini geçerek tam düşeceği esnada Deniz’e mükemmel bir pas gönderdi. Topla birlikte hızla ilerleyen Deniz topu kalecini sağından ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

METİN’İN SERT ŞUTUNU SON ANDA KORNERE ÇELDİ

Golün ardından yedek kulübesine koşan Deniz, gol sevincini hocası ve takım arkadaşlarıyla paylaştı. Takım halinde sahada seyri güzel bir oyun sergileyen temsilcimiz yakaladığı birçok net gol pozisyonu değerlendiremedi. Rakibine doğru dürüst atak şansı dahi vermeyen temsilcimiz karşılaşmanın 41.dakikasında ikinci gole çok yaklaştı. Topla rakibini geçen Metin geri pasla topu Hayrettin ile buluşturdu. Topla birlikte rakip alana giren Hayrettin’in yaptığı ortayı Deniz göğsüyle yumuşatarak Tezcan’a gönderdi. Tezcan’ın gelişine çektiği sert şut kaleci Şahin de kaldı. Karşılaşmanın 44.dakikasında ceza alanı dışında topla buluşan Metin’in yaklaşık 30 metreden çektiği sert şutu kaleci Şahin aynı güzellikte kornere çeldi. Hayrettin’in kullandığı korner atışında ön direkte topla buluşan Oğuz kafa vuruşuyla topu arka direğe gönderdi. Kalabalık defans arasından fırsatçılığını konuşturan hakan Tice şık bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu.

İLK DEVRE 2-0 TEMSİLCİMİZİN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

İlk yarı da başka gol olmayınca temsilcimiz soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle girdi. İlk yarı da olduğu gibi ikinci yarıya da hızlı başlayan temsilcimiz 48.dakikada Hakan Tice’ye yapılan faul ile frikik atışı kazandı. Topun başına geçen Tezcan’ın çektiği sert şutu kaleci Şahin son anda kornere çelmeyi başardı. Karşılaşmanın 51.dakikasında Hakan Tice, rakiplerini tek tek geçerek pasını Oğuz’a gönderdi. Oğuz topun üzerinden atlarken, topla buluşan Deniz kaleciyi geçerek kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti.

MİÇİ HAT-TRİCK YAPTI

1911 Çerkezköyspor sergilediği oyunla taraftarlara seyir zevki güzel bir futbol karşılaşması izlettirirken, geliştirdiği ataklarla da rakibini adeta kendi yarı alanına hapsetti. 59.dakikada Hakan Tice’nin ortasını ceza alanı içinde kafasıyla önüne düşüren Deniz Sert, kaleciyi de geçerek sağ çaprazdan çektiği şut defans oyuncusuyla birlikte ağlarla buluştu. Karşılaşmada Hat-Trick yapan Miçi lakaplı Deniz, gol sevincini arkadaşlarıyla birlikte taraftarlara giderek paylaştı. Adeta gol olarak yağan temsilcimiz 61.dakikada Metin ile beşinci gole ulaşmayı başardı. Sağ kanattan hızla ceza alanı içine giren Metin’in çektiği sert şut kalecinin sağından ağlarla buluştu.

OĞUZ’UN SERT ŞUTU KALECİNİN BAKIŞLARI ARASINDA AĞLARLA BULUŞTU

Karşılaşmanın 60.dakikasında rakip takımdan Gökhan sakatlanarak oyunu terk ederken, üç oyuncu değişikliği hakkını kullanan 1461 Karadenizspor takımı geriye kalan yarım saatlik dilimde müsabakaya on kişi devam etmek zorunda kaldı. 5-0’lık skorun ardından taraftarlardan bir kişi geçen hafta alınan 6-1’lik mağlubiyete gönderme yaparak, ‘yediğiniz gollerin averajını kurtarın’ diyerek serzenişte bulunurken, bu söylemlerin hemen bir dakika sonrasında Oğuz Kaptan takımının altıncı golüne imza attı. Gelişen atakta Göksel’in ortasını Deniz kontrol ederek geri pasla Oğuz’a çıkardı. Gelen topa sert şut çeken Oğuz topu kalecinin bakışları arasında ağlarla buluşturdu.

EMRE YERİNDE BİR TRANSFER OLDUĞUNU KANITLADI

Karşılaşmanın 66.dakikasında günün başarılı isimlerinden Selçuk oyundan çıkarak yerini Mesut Aytemiz’e bıraktı. Transfer edildiği günden bu yana forma şansı bulamayan ve 1461 Karadenizspor karşısında çıktığı ilk maçında hem oyun anlayışı hem de arkadaşlarına yaptığı yönlendirmelerle yerinde bir transfer olduğunu gösteren Emre Morgil, rakip takımın atağında yaptığı faul ile net gol pozisyonunu önlerken, hakem tarafından da sarı kart ile cezalandırıldı. Cevdet’in kullandığı frikik atışını kaleci Sedat adeta kalesinde devleşerek kornere çelmeyi başardı.

EMRAH GİRER GİRMEZ GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmanın 77.dakikasında Oğuz oyundan alınırken yerine Emrah Çilingir dahil oldu. Takım halinde güzel bir oyun sahaya yansıtan temsilcimiz ataklarına hız kesmeden devam etti. Karşılaşmanın 82. dakikasında sağdan hızla gelen Göksel’in yaptığı orta kaleciyi de geçerken, oyuna yeni giren Emrah şık bir kafa vuruşuyla topu boş kaleye gönderdi. Bu golün bir dakika sonrasında Emrah’ın güzel pasıyla ceza alanına giren Hakan Tice, rakiplerini tek tek geçerek vurduğu plase buruşla topu filelerle buluşturdu. Karşılaşmanın 85.dakikasında İsmail İnan oyundan çıkarak yerini Mesut Salmaz’a bıraktı.

METİN SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Günün başarılı isimlerinden Deniz Sert, sol kanattan hızla rakip alana yönelerek kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda şut çekmek yerine topu arkadaşı Metin’e gönderdi. Gelen topu iyi değerlendiren Metin kendisinin ikinci takımının da dokuzuncu golünü atmayı başardı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde başka gol olmayınca müsabaka temsilcimizin 9-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

TAKIM RUHUNU EN İYİ ŞEKİLDE SAHAYA YANSITTILAR

Temcilimiz yeni teknik direktör Vasıf Aksaka ile çıktığı ilk maçında deyim yerindeyse sahada fırtına gibi eserken, bulduğu dokuz golün yanı sıra bir o kadar da net gol pozisyonunu cömertçe harcadı. Takım ruhunu sahaya en iyi şekilde yansıtan temsilcimiz giydikleri formanın hakkını en iyi şekilde vererek, kendilerini izlemeye gelen taraftarlara da seyir zevki üst düzey bir karşılaşma izlettirmiş oldu.  1911 Çerkezköyspor takımı ilk yarı oynanan ve 3-3’lük skorla biten karşılaşmanın rövanşını da ağır bir şekilde almış oldu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.