1911 sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sezona iddialı girebilmek için transferde önemli isimleri kadrosuna dahil eden 1911 Çerkezköyspor, yeni sezon için top başı yaptı

1911 sahaya indi
02 Ağustos 2017 Çarşamba 13:47

İLK İDMAN YAPILDI
2017-2018 Futbol sezonu hazırlıkları kapsamında ilk etap kampını Çerkezköy'de gerçekleştirecek olan mavi kırmızılılar, Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı'nda Teknik Direktör Yahya Aydın nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonun ilk çalışmasına denenmeye alınan  Gökhan Kartal, Enis İnandım, Enes Türkkan, Ömer Korkmaz, Cengiz Atmaca, Alpaslan Sarı, Mustafa Akyüz, İdris Duran da katıldı. 
BAŞARILAR DİLEDİ
Bu oyuncular ile devam edilip edilmeyeceğine Teknik Heyet ve Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu'nun vereceği rapora göre karar verileceği belirtildi. Kulüp Başkanı Uğur Erem ve Yöneticilerinde takip ettiği antrenmana yeni transferler de katılırken, Kulüp Başkanı Uğur Erem antreman öncesinde teknik heyet ve futbolculara yeni sezonda başarılar diledi.
İKİNCİ ETAP KAMPI KARTEPEDE OLACAK
Başkan Uğur Erem'den sonra yaptığı açıklamada yeni sezonun tüm takımlara hayırlar getirmesini söyleyen Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu, "Bugün yeni sezon çalışmalarımıza başladık. Kazasız, belasız bir sezon geçirmeyi diliyorum. 1911 Çerkezköyspor olarak bu sezon Çerkezköy'e yakışır bir mücadele vereceğimize inanıyorum. Yeni sezon kampımızın ilk etabına başladık. Burada kısmet olursa 14 gün boyunca çift idman ile çalışıp, daha sonra ikinci etap için Kartepe'ye gideceğiz ve orada 3 veya 4 takım ile hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Takımızda geçen sezondan 5 arkadaşımız duruyor. Bunun haricinde takıma takviyeler yaptık. Umarım yeni oyuncularımızla birlikte daha da güçlü bir takım durumuna geliriz" diye konuştu.
HEDEF 3. LİG
Çolakoğlu ayrıca, "Takımımız yeni sezona 23 veya 24 futbolcu ile başlayacak. Bu kapsamda transfer çalışmalarımız devam etmektedir. Çerkezköy halkının desteğini de arkamıza alarak arzuladığımız hedeflere ulaşacağız. Tek amacımız lig sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyip 3. Lig’e çıkmak" dedi.
TATLI JESTİ
Yaklaşık 1 buçuk saat süren antremanın ardından Ozan Pastanesi sahibi Orhan Aldemir, teknik heyet ve oyunculara tatlı getirerek jest yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.