1911 sezonu 2. kapattı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de normal sezon sona erdi. Üç takım arasında yaşanan müthiş şampiyonluk yarışının galibi Çorlu Kültürspor oldu. Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Spor ise ligi 2. sırada tamamaladı

1911 sezonu 2. kapattı
18 Nisan 2016 Pazartesi 11:08

 2-0 GALİP GELDİ

Çorlu General Basri Saran Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Sarı Yeşilliler, bir puan gerisinde üçüncü sırada yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor'u konuk etti. Karşılaşmanın 44. dakikasında Yusuf'un golüyle öne geçen Çorlu Kültürspor, 80. dakikada kaleci Murat'ın hatasını değerlendiren Aras ile maçın skorunu ilan etti. Maçın son bölümlerinde ceza sahası dışında topa elle müdahale eden Çorlu Gençlerbirliğispor kaleci Murat, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

BAL İÇİN BARAJ MAÇI YAPACAK

Bu galibiyetle 63 puana ulaşan Çorlu Kültürspor, şampiyonluk mücadelesini ilk sırada göğüsledi. Çorlu ekibi, Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcilerinden Çorluspor 1947 ile baraj maçı yapacak ve kazanan takım önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de yer alacak. 

2 PUAN GERİSİNDE TAMAMLADI

Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Spor ise ligi Çorlu Kültür Spor'un 2  puan gerisinde tamamladı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.