1911, Sitespor’u konuk ediyor

Süper Amatör Lig 16.hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor, Mustafa Uğraş Stadında Sitespor takımını konuk ediyor. Yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak

1911, Sitespor’u konuk ediyor
05 Şubat 2016 Cuma 15:41

KARŞILAŞMA SAAT 13.00’DA BAŞLAYACAK

Süper Amatör Lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligin 16.hafta karşılaşmasında evinde Sitespor takımını konuk edecek. Yarın Mustafa Uğraş Stadında saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmada her iki takımda üç puan için ter dökecek.

RAKİBİ KARŞISINDA ETKİLİ BİR OYUN ORTAYA KOYDU

1911 Çerkezköyspor takımı ligin 15.haftasında deplasmanda Ergene Belediyespor takımı ile karşı karşıya gelmişti. Rakibi karşısında özellikle de ikinci yarı üstün bir oyun sergileyen 1911 Çerkezköyspor takımı karşılaşmadan 3-1’lik skorla ayrılarak puanını 34’e yükseltmeyi başardı.

1911 SEYİRCİSİNE KAVUŞUYOR

Rakip Sitespor takımı ise 15.haftada kendi evinde Aşağı Sevindiklispor takımını konuk etti. Gol düellosu şeklinde geçen müsabakayı Sitespor ekibi 5-3 kazanarak puanını 22’ye çıkarmayı başardı. Yarın oynanacak olan karşılaşma öncesinde her iki takımda hazırlıklarını tamamlarken, maç saatini beklemeye başladı. Özellikle ilk yarının son maçlarında aldığı cezalar yüzünden seyircisiz oynayan temsilcimiz yarın ki karşılaşmada da seyircisine kavuşacak.

Haber: Emrah ÇOĞAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.