1911 Spor'a tam destek

Güven Matbaa İşletmecisi Hayri Özdemir, Çerkezköy 1911 Spor'u kahvaltıda ağırladı. Kafega'da 1911 Sporlu futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerle bir araya gelen Özdemir, takıma güvendiğini ve önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'e yükseleceklerine inandığını ifade etti

1911 Spor'a tam destek
24 Aralık 2016 Cumartesi 12:16

TAKIMA OLAN GÜVENİNİ DİLE GETİRDİ
Çerkezköy 1911 Sporlu futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerine yönelik düzenlenen kahvaltıya bu hafta Güven Matbaa İşletmecisi Hayri Özdemir sponsor oldu. Buluşmada, takıma duyduğu güveninin üst seviyede olduğunu kaydeden Özdemir, "Bu takım önümüzdeki sezen Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek. Onlara benim ve Çerkezköy halkının güveni tam. Yanlarında olduğumuzu göstermek, az da olsa destek olmak için kendilerini kahvaltı programımıza davet ettik. Kendilerine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
KAPTANLAR ÖZDEMİR'E TEŞEKKÜR ETTİ
Kahvaltının ardından takım kaptanları Sedat Çolak ve Deniz Sert de desteklerinden dolayı Hayri Özdemir'e Çerkezköy 1911 Spor adına teşekkür ettiler.
FORVET HATTINA TAKVİYE
Programın sonunda açıklamada bulunan Çerkezköy 1911 Spor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, Uzunköprü Spor'dan 25 yaşındaki forvet Mahmut Reçber'i transfer ettiklerini dile getirdi.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nurettin KÜP - 7 yıl önce
Muzaffer Bey Şampiyonluk yolunda başarılar dilerim.