1911 transferde gaza bastı

Çerkezköy 1911 Spor dış transfer görüşmelerine hızlı başladı. Temsilcimiz; Hakan Sofuoğlu, Fethullah Akdoğan ve Ilıyaz Beynazı Ilıyaz ile sözleşme imzaladı

1911 transferde gaza bastı
14 Temmuz 2017 Cuma 19:54

TRANSFERLER NETLEŞMEYE DEVAM EDİYOR
2017 - 2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çerkezköy 1911 Spor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz gün iç transferde 4 önemli ismi kadrosuna katan tesilcimiz; bir yandan da dış transfer görüşmelerini başlatarak Hakan Sofuoğlu, Fethullah Akdoğan ve Ilıyaz Beynazı Ilıyaz ile anlaşmaya vardı.
DIŞ TRANSFER ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TAMAMLANACAK
Çerkezköy 1911 Spor tesislerinde düzenlenen imza töreninin ardından konuşan Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu, “Dış transfer görüşmelerine Pazartesi günü başlayacaktık ancak vakit kaybetmemek için bugün 3 futbolcumuzla görüşerek anlaşmaya vardık. Planladığımız dış transfer görüşmelerinin geri kalanını önümüzdeki hafta tamamlayarak kampa odaklanacağız. Görüşeceğimiz 13 - 14 kişi daha var. Onlarla da prensipte anlaştık. Yüz yüze görüşmelerin sonunda bir pürüz çıkmazsa onlarla da resmi sözleşmeleri imzalayacağız. Takımımıza katılan futbolcularımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.
KRAL’IN ESKİ TAKIM ARKADAŞI 1911’DE
1985 doğumlu tecrübeli stoper sırasıyla Gaziosmanpaşa, Sanayi Mahallesi Spor, Karamanspor, Bitlis Özgüzelderespor, Aydınspor, Lüleburgazspor, Balıkesirspor, Aydınspor 1923, Düzcespor, Akçakocaspor, Çine Madranspor, Muğlaspor, Halide Edip Adıvarspor, Akşehir Spor ve Yatağanspor’da forma giydi. Sofuoğlu ayrıca, Çerkezköy’ün ender futbol yeteneklerinden ‘Kral’ lakaplı Erçağ Evirgen’in 2008 - 2009 sezonunda forma giydiği Lüleburgazspor’dan takım arkadaşı.
3 MEVKİİDE OYNAYABİLİYOR
1995 doğumlu genç yetenek Fethullah Akdoğan ise Yalova Gaziosmanpaşa, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Fatih Karagümrük, İncirliova Belediyespor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Burhaniye Belediyespor, Yeni Çanspor ve Alaşehir Belediyespor formalarını terletti. Akdoğan; sağ açık, sol açık ve forvet arkası mevkiilerinde görev alabiliyor.
BULGARİSTAN UYRUKLU GENÇ YETENEK
Ilıyaz Beynazı Ilıyaz 1995 doğumlu Bulgaristan uyruklu sporcu. Bulgaristan’da Cherno More Varna, Sozopol ve Bistrica takımlarında oynayan genç futbolcunun ayrıca Bulgaristan Ümit Milli Takım tecrübesi de var. Kariyerinin Türkiye ayağına 2016’da başlayan Ilıyaz Beynazı Ilıyaz sadece Alaşehir Belediyespor’da görev aldı. Oyuncu; sağ açık, sol açık ve santrafor mevkiilerinde görev alabiliyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.